Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Чернівцях проведено пікет арабських гуртожитків

Категорія:

16 грудня о 16:00 Чернівецькою обласною громадською організацією „Патріот України” було проведено пікетування гуртожитків Буковинського Державного Медичного Університету на знак протесту проти соціальної дискримінації українських студентів. Пікет Чернівецького „Патріота України”, що розгорнувся перед гуртожитком № 5 по вул. Руданського, де проживають переважно студенти з Азії та Африки, став продовженням серії аналогічних заходів організації в інших містах України і отримав великий позитивний відгук від населення району та українських студентів.
Під час пікетування перед присутніми виступив представник Харківського осередку „Патріота України” Олег Однороженко. Як викладач Харківського Національного Університету він зазначив, що сьогодні іноземні студенти з країн Третього світу створюють українцям небачену конкуренцію у праві доступу до вищої освіти, головною причиною чого є спроможність перших купити не тільки місце у вузі, але й диплом із відмінними оцінками. Як наслідок, іноземці з кожним роком усе більше витісняють українців із вищих навчальних закладів України, загрожуючи монополізувати цілі освітні галузі.

Олег Однороженко також зазначив той факт, що більшість т.зв. „іноземних студентів” на ділі займаються в Україні незаконним бізнесом і обслуговуванням міжнародного наркотрафіку. Промовець не обійшов стороною і інші загрозливі наслідки перебування в Україні студентів з Азії та Африки, а саме їхній деструктивний вплив на етнічну та культурну самобутність української нації, поступову іншорасову окупацію як української території, так і всіх сфер українського суспільного життя.

В силу цього організація „Патріот України” висловила вимоги до керівництва Буковинського Державного Медичного Університету щодо покращення умов проживання і соціального захисту українських студентів, підвищення житлових стандартів українських гуртожитків, зменшення непропорційних дотацій для іноземних студентів, жорсткішого контролю їхнього перебування в Україні та скорочення подальшого набору в університет.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи