Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толєрастія: вбивати українців можна

Категорія:

Убивцю Юлії Кузьмінової - мігранта Оганеса Назаретяна - звільнили із залу суду. Він має заплатити батькам жертви 590 тисяч гривень. План "Україна без українців" в дії.
Калінінський райсуд Донецька завершив розгляд справи 40-річного Оганеса Назаретяна. 28 квітня він збив на пішохідному переході Юлію Кузьмінову, 20 років.

— Визнати Оганеса Назаретяна винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України, — зачитує вирок 49-річний суддя Олександр Гавриленко. — Засудити до п’яти років позбавлення волі і... звільнити від покарання”.

Суддя називає дві причини: хвороба Назаретяна і те, що він раніше не був засуджений. Убивця має виплатити батькам Юлії 500 тис. грн моральної і 90 тис. матеріальної шкоди. Після виголошення вироку Гавриленко швидко виходить із залу.

— Суддя продався! Назаретян і Гавриленко не бояться Бога! — зриваються родичі дівчини. — А щоб до вас таке горе прийшло!

— Убивця всіх купив! — кричить 64-річна Валентина Самойлова, бабуся Юлії, і б’є кулаками Назаретяна. — Я все одно тебе задавлю. Мені втрачати вже нічого, я онкохвора. Убив таку дитину. Повішуся, якщо суд не встановить справедливості.

— Із вами я ще розберуся, — відбивається Назаретян.

Вікторія Кузьмінова, мати Юлії, непритомніє. Їй викликають ”швидку”, однак машина не приїжджає.

Увечері 27 квітня третьокурсниця Інституту туристичного бізнесу Юлія Кузьмінова відпочивала з В’ячеславом Сахном у клубі ”НЛО”. Додому поверталися вночі. Перехрестя просп. Ілліча і вул. Карпинського переходили по ”зебрі”.

— Перехід широкий, метрів 12, — згадує В’ячеслав Сахно, 27 років. — Ми почекали, щоб усі машини зупинилися. Трималися за руки. Пройшли метрів чотири. Праворуч стояв ”ланос”. В останній момент я побачив ”ніссан”.

Іномарка летіла з правого боку. Виїхала на зустрічну, вдарила дівчину й помчала у напрямку центру міста.

— Я став шукати Юлю, — продовжує В’ячеслав. — Вона лежала на узбіччі метрів за 6, захлиналася кров’ю. Кричав їй: ”Живи! Живи!”. Померла в мене на руках, так нічого й не сказавши.

Сахно впевнений, що водій ”ніссана” був п’яний.

Назаретяна затримали наступного дня завдяки відбитому дзеркалу, яке залишилося на місці аварії. Бампер машини був у крові, а сам Оганес сидів із друзями в кафе. У травні його заарештували, а в серпні суддя Гавриленко звільнив на підписку про невиїзд.

Назаретян — громадянин Росії. Офіційно ніде не працює. Але, кажуть, є власником бару.

Мама Юлії — дендролог, оздоблює квітами приміщення, батько Володимир — постачальник однієї з приватних фірм. У родини залишився менший син-школяр Артем. Вирок суду збираються оскаржити.

— Обов’язково подаватимемо апеляцію, — каже помічник адвоката Олег Мачуський, 25 років. — Людина скоїла такий злочин і всього на кілька років втратила право керувати машиною. Ми не віримо експертизі, яка виявила в Назаретяна хронічне захворювання нирок і сечокам’яну хворобу.

Суддю прокляли разом зі злочинцем

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи