Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

2008: Рік Сонячних Друїдів

Радійте, Арії!
Протягом 2007 року було сформульовано цілісну концепцію нового духовно-цивілізаційного полюсу. Її головні складові: арійська метацивілізація Вишня Борія, розшифроване сакральне послання «Добра новина Ісуса Хреста, Сина Божого», глобальна мережева держава-корпорація Аріана-Оріяна, масова технологія самозцілення-самооновлення «Живе Слово», Сенсар — окультурена українська мова для спілкування з Творцем, комп’ютеризованої обробки знань і ефективних комунікацій.

Істинні знання завжди активні: їхня поява відразу ж приводить до перетворення навколишньої реальності за новим шаблоном. Проявом «вмикання» енергетики нового полюсу стало безпрецедентне поширення згаданого комплексу ідей в Інтернеті та друкованих засобах масової інформації, а також різке скорочення часу між оприлюдненням ідеї та початком її практичної реалізації. Так, програмна стаття Нова Угода партії снайперів була опублікована 22 липня 2007 р. За кілька днів вона була поширена рядом друкованих ЗМІ, 30 серпня в Києві створено оргкомітет зі скликання Суверенних Конституційних Зборів за народною ініціативою на основі Нового Суспільного Договору, 5 вересня відбулась його презентація в прямому телеефірі 5-го каналу, далі — триваюче донині інтелектуальне обговорення цього проекту, зокрема у формі конференцій і «круглих столів», організованих цілим рядом незалежних один від одного громадських структур.

Народження нового цивілізаційного полюсу означає радикальне розділення на старе і нове. На цьому етапі домінує бінарна логіка: так або ні, плюс або мінус, корисне або шкідливе. Ми належимо саме до тієї генерації кризового людства, якій призначене Послання двотисячолітньої давності — «Добра новина Ісуса Хреста, Сина Божого». Саме в наш час набувають особливого значення настанови Сина Божого: «Хай буде ваше слово: так — так; ні — ні. А що більше цього, те від лихого», «Хто не зо Мною, той проти Мене, і хто зо Мною не збирає, той розкидає» (Матвій 5.33, 12.30).

Такого роду чітка визначеність — фундаментальний принцип Переходу. Річ у тім, що новий полюс для знаходження прихильників повинен продемонструвати себе максимально виразно і яскраво, інакше його просто не побачать в хаотичному мороці вмираючого світу. Тому творці нового цивілізаційного полюсу, якщо вони хочуть здобути якомога більше прихильників, повинні виражатися якомога ясніше. Геть туман політкоректної толерастії — називай речі своїми іменами, Істина понад усе!

І хай не зіб’ють з пантелику заклики «бути реалістами», бо, мовляв, «народ не зрозуміє». Ми увійшли в ту фазу, коли пошук однодумців здійснюється не стільки шляхом переконань, скільки методом резонансу, тож питання «свій—чужий» найчастіше вирішується за кілька хвилин чи навіть секунд спілкування. Одне ключове слово, один символ, одна пісня, один погляд — і вже зрозуміло, з ким маєш справу.

Чіткість, ясність, структурованість — особливість нової епохи, в яку вступає Україна. Культурно-цивілізаційний маятник, що протягом останніх двох тисячоліть рухався в сторону ірраціональної емоційності, туманної містики, інтелектуальних марень та соціальної аморфності, нарешті досягнув свого крайнього положення. На наших очах починається відкочування в протилежному напрямку: образно-інтуїтивне оформлюється логіко-раціональними моделями, ідея структурується словом, релігія набуває наукової однозначності, а осягнення Царства Божого - тобто боголюдського стану - стає головним чинником творення передової техносфери.

Епохальний маятник, що визначає домінування логіко-раціонального або образно-інтуїтивного, коливається з періодом 1596 років. Емоційній слов’янській епосі (419—2015) передувала раціональна епоха галлів-кіммерійців (1178 р. до н. е. — 419 р. н. е.). Цей суперетнос воїнів і магів, що в 12 ст. народився в Україні, став першовідкривачем мистецтва обробки заліза. Найефективніші воїни, оснащені найкращою сталевою зброєю, були виплекані варною друїдів-друвідів — «знавців сили», неперевершених мудреців-чудотворців, законодавців і педагогів, музикантів і поетів, технологів і конспіраторів. Корпорація друїдів мала ясний світогляд, потужну наукову базу, чітку організаційну структуру, користувалася в суспільстві найбільшим авторитетом. Друїди були головним об’єднуючим, стабілізуючим та спрямовуючим чинником для сотень галлських племен, розкиданих величезними просторами Євразії.

Організація друїдів не являла собою касту, а була відкритою для шляхетних людей будь-якої статі та будь-якої професії. Друїдами могли бути ковалі й торговці, музиканти і воїни. Статус друїда означав не професію жерця, а належність до спільноти людей, причетних до божественної мудрості.

Нова епоха «раціональної магії» потребує досвіду трьохтисячолітньої давності. Глобальна етномережа українських громад народиться внаслідок об’єднаних зусиль українського творчого класу — нових друїдів. Вони вже серед нас! Їх багато, але вони переважно не знають один про одного, не мають погодженої термінології та організаційної структури, не завжди усвідомлюють своє покликання і дрімаючий в них потенціал.

Тому головним завданням 2008 року є творення всесвітньої мережевої корпорації друїдів — арійських брахманів третього тисячоліття. Цей рік призначений стати роком народження об’єднуючої, стабілізуючої та спрямовуючої сили для розкиданих по планеті тисяч громад нової української нації.

Хай Буде!
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи