Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Влада чотирьох українських областей проголосила 2008-й - роком Степана Бандери

Категорія:

Місцеві влади Львівщини, Івано-Франківщини, Тернополя та Хмельниччини ще раніше проголосили 2008-ий - роком Степана Бандери. На родинному подвір'ї легендарного командувача УПА в селі Угринів Калуського району на Івано-Франківщини відбулися панахида і урочисте віче. На ньому були присутні народні депутати, ветерани УПА та областне чиновництво - вони поклали квіти до пам'ятника.
Віче відбулося і у Львові. Кількасот представників правих сил співали різдвяних та повстанських пісень під монументом Степанові Бандері. Подібні акції в українському П'ємонті цьогоріч дивиною не будуть - активісти націоналістичних сил готуватимуться до урочистостей з нагоди сторіччя видатного діяча. Степан Бандера очолював радикальне крило Органзіації Українських націоналістів і керував підривною дільністю в Україні. Він продовжував цю справу аж до 59-го року минулого століття, аж доки його в Німеччині не отруїв агент КДБ. Російські спецслужби зараз називають убивиство Степана Бандери останньою офіційно санкціоновою ліквідацією "небажаних елементів".

Петро Сталевий, ветеран УПА:
"Згадаємо Бандеру, Богдана ..... і Ющенка. Бо ми є єврепейський народ. Час жити по-новому. Слава нашому народу! Слава степану Бандері"!

Роман Дідусь, співорганізатор акції:
"Ми вимагатимемо наступного року визнати роком Бандери на всеукраїнському рівні. Ми звертатимемося до Президента, до Парламенту".

--------------------------------------

В тему:

Київ урочисто відсвяткував 99-річчя Степана Бандери

Смолоскипна хода Хрещатиком на честь Степана Бандери

99 років з дня народження Степана Бандери відзначили У Івано-Франківській області.

1 січня, до дня народженння леґендарного Провідника ОУН Степана Бандери, молоді патріоти Херсону провели наліпкову акцію, змістом якої було гасло "Україно, знай своїх Героїв!"

У Тернополі до річниці з дня народження Бандери встановили бігборди з його зображенням

Івано-Франківська обласна рада в Рік Степана Бандери має намір звернутися до Президента України щодо перепоховання праху Степана Бандери
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи