Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ave!

Розуміння природи речей і подій робить нас сильними та стійкими. Ілюзії треба вбивати, а не заохочувати.

Парламентська система в Україні не спрацювала. Ліберально-комуністичне наповнення Верховної ради забезпечує фінансові інтереси політичної нації. Відповідно кожна наступна Верховна рада є виразником інтересів політичної нації. Вибори легітимізують механізм забезпечення фінансових інтересів політичної нації, тому після кожних наступних виборів чисельність корінної української нації зменшується. Геноцид необхідно припинити. Це очевидно.

Відповідно до чинного законодавства кожен громадянин України може не брати участь у виборах. Навіщо приймати участь у тому, в чому приймати участь не обов’язково? Витрата власного часу на ілюзію неефективна. Ілюзії треба вбивати, а не заохочувати.

Народу потрібна традиційна форма суспільної самоорганізації – Гетьманат. Навіщо депутати, міністри, чиновники, помічники депутатів, секретарі міністрів, родичі чиновників та інша масовка? На фоні сяючої харизми Гетьмана вони – ніщо. Порядок краще, ніж хаос толєрастів. Гетьманат краще республіки. Київська Русь – Січ – Гетьманат. Від авторитаризму до авторитаризму в межах чинного законодавства (доцільно скористатися референдумом). Порядок б’є клас.

Республіка хворіє ліберально-комуністичним СНІДом, тому вона незабаром помре. В муках чи ні – не суттєво. Можна не допомагати. Бути готовим, радіти, дивуватися.

Ліквідація корупції – це ліквідація її носіїв. І не треба жалітися з цього приводу в Amnisty International. Менше слів, зокрема розумних. З щурами не сперечаються. Земля любить працю і тишу.

Безперечно, Третій Гетьманат всерйоз візьметься за культуру. Всерйоз і надовго. Дегенеративне мистецтво буде заборонено. Народні промисли, глибинна родова пам’ять самобутніх фольклорних колективів, хороша, правильна рок-сцена, здорові форми сучасного мистецтва – так. Гламурні жлоби, балакучі плачучі інтелектуали – стоп зараза. Дезінфекція потребує режиму періодичності. Контроль, цензура, дорога молодим, повага ветеранам. Епохальним вибухом стане практична реалізація держзамовлення на шикарну блокбастерну трилогію «Дух нашої давнини» з трьох широкоформатних трьохгодинних фільмів «Святослав», «Гайдамаки» (за поемою Т.Г.Шевченка), «1918» (Центральна Рада, Крути, Другий Гетьманат). Режисер – Мел Гібсон.

Про економіку. Оперативне припинення розкрадання бюджетних коштів та природних багатств (ліквідація корупції – ліквідація корупціонерів) сприятиме наповненню державного бюджету та збереженню мальовничих краєвидів. Звільнені таким чином кошти підуть на підвищення зарплат, пенсій, стипендій. Безквартирні офіцери зникнуть як клас. Решта добрих справ – фанатична завзятість молодих фахівців (персональна відповідальність + висока зарплата). Популізм – це прості вирішення надуманих проблем, вигаданих політичною нацією з метою власного та корпоративного збагачення. Для прибирання сміття не потрібно посилатись на індекс Доу-Джонса. Не боятися простих рішень. Називати речі своїми іменами. Хочеш прибити цвях – скористайся молотком.

Термінологічна дисципліна формує чіткість світоглядних установок. Сто лаконічних формул долають неспалену гору шкідливої квазілітератури. Епоси, міфи, казки та перекази – то все перефразована правда буття. То все було. А отже і буде. Знати формули минулого – знати стежки майбутнього.

Берегти архітектуру. Україна – земля фортець і замків. Без Середньовіччя нас неможливо зрозуміти. Україна – територія війни. Фортифікаційні споруди як і місця боїв мають неабияке виховне значення.

Берегти природу. Ландшафти, ліси, моря. Карати за її спаскудження безжально. Мазутна пляма – арешт і конфіскація майна. Тварини і рослини в деяких питаннях є якіснішими за двоногих.

Нарешті тема радянської спадщини. Ми одна нація, складова єдиної корінної континентальної расово-культурної спільноти. Наші діди чесно билися на фронтах. За це їм честь і повага. Хороший солдат – ефективний солдат. Вони виконували наказ. Червоних терористів, тилову наволоч, що хизується нагородами, сидить у президіях і поглинає спецпайки – до відповідальності без терміну давності. Останнім бійцям Другої світової – спокій, шана і безкоштовне медичне забезпечення. Не треба мирити - кожен відійде із своєю правдою. Так відходить Історія. Кров нашу треба берегти. Нині онуки тих, хто бився за Україну в УПА товаришують з онуками тих, хто воював в окопах Сталінграда. І це є головним результатом. Мовні, конфесійні, соціокультурні розбіжності не здатні протистояти магії крові. Кров об’єднує. Наша історія – це наша історія. Розуміння природи речей і подій минулого робить нас сильними та стійкими. З радянської спадщини взяти найкраще і відмовитися від решти.

P.S. Процес незворотній. Все частіше, спонтанно і сплановано, виникають спільні знаменники. Інтуїція перетнулася з раціоналізмом. Система накрита перехресним саваном. Амінь. Завтра буде Інше.




В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи