Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Об’єднуймося і владарюймо!

Homo homini lupus est – людина людині вовк – цей староримський вираз маємо на означення нібито природної вродженої ворожості людини до собі подібних істот. Чомусь вчених зовсім не дивує, що для еталону усамітнення та неприязні римляни обрали одну із найбільш колективістських, зграйних тварин. В природі вовк-одинак така ж аномалія, як і гарем павучихи «чорна вдова».
До того ж пам’ятаємо, що римляни виводять свій рід від вовчиці-годувальниці, яка викормила Ромула та Рема. Тому вираз – людина людині вовк – римлянин розумів як – римлянин римлянину родич, надійний соратник (від «со-рать») та побратим.

І це лише один із тисячі подібних прикладів розуміння Звичаю цілком навиворіт. Конкретна мета цього дуже проста – розпорошити людство, змусити людину втратити кровні зв’язки та покладатися тільки на власні немічні сили.

Це тисячолітня мрія "дітей диявола". Їхня мета – людина, яка не є учасником жодного об’єднання. Тому наскільки міцно вони тримаються свого тисячолітнього Звичаю і єднаються кровно, настільки ж намагаються відучити нас від будь-яких зв’язків: родинних, сімейних, побратимських, родових, в межах популяції і раси.

Одна з корінних причин занепаду арійської цивілізації є те, що ми втратили принципи єднання. Причому на усіх рівнях водночас: людина-Боги, людина-людина, людина-Земля.

Саме задля підкорення Руси в голови нерозумних князів були підкинуті ідеї міжусобиць та нехтування Вічем. Останнє було твердим носієм Звичаю, звичаєвого права та символом єдності інтересів усієї популяції. І з його падінням впав не тільки Звичай, а й мораль, обов’язковість кожного щодо своїх обов’язків, почалися явища декласування.

Від часів антів у наших пращурів найсвятішим було побратимство – тепер воно забуте. Святим було кровне РОДство, освячена Богами єдністю – тепер і це спаплюжене. Ще донедавна єдиним її відголосом залишалася арійська парна сім’я – тепер і вона відходить у минуле.

І остаточно Звичай був витіснений з голів більшості із протиставленням людини природі, території, тому, що колись гордо величалося Землею Руською. Я уже говорив про рівні від-повідальності різних варн. Вони базувалися на відповідальності перед нею – Сирою Землею-годувальницею. Тепер вороги настільки задурманили голову нашим сучасникам, що вони вважають себе відповідальними тільки за той шмат землі, який обмежений фундаментом їхньої хати. А поза ним – хай хоч трава не росте. Їм зовсім не болять ті жахливі рани, які нинішнє насєлєніє завдає нашій природі, яка є, і завжди була, храмом наших Богів.

Саме цю неприродну відособленість, замкнутість і розпорошеність людей і характеризує приказка «моя хата скраю». Людей відучили об’єднуватися. Єдиний діючий спосіб об’єднання – за інтересами. Себто задля користи. Об’єднання через спільність залишилося в минулому.

Нам – українцям, слов’янам, білим людям – не вдасться визволитися із свого рабського стану доки не усвідомимо своєї єдності. Кровної та світоглядової. Кожен із нас має чітко усвідомлювати ПРИЧЕТНІСТЬ до об’єднання на рівні родини-роду-варни-народу-раси. І жодна із ланок не сміє бути пропущена. Бо тільки справді відчуваючи себе частинкою братства кожного із означених рівнів, ми вийдемо на можливість змагатися із нашим ворогом на рівних. Бо він ці зв’язки не втрачав ніколи.

Подано у скороченні
Текст повністю

-------------------------------------
В тему:

Вторгнення чужих буде катастрофою

Реформація: 25 пунктів

Третій Гетьманат

Нова Угода партії снайперів

З аудіодиску «Музика для локомотива»:

Катя Чилі. «Русалочка-земляночка» (аудіо, 2.89 Мб)

КОМУ ВНИЗ. «Неба зорі» (3.70 Мб)

КОМУ ВНИЗ. «Микита Швачка» (2.96 Мб)

КОМУ ВНИЗ. Ліра. Вишня Борія (аудіо, 4.02 Мб)

КОМУ ВНИЗ. І зійде з долонь Господніх» (аудіо, 1.72 Мб)

КОМУ ВНИЗ. Заповіт арійській людині» (аудіо, 2.28 Мб)

Руслана. «Північна» (Дівчина-воля, дівчина-зброя) (аудіо, 3.35 Мб)

Тінь Сонця. «Козаки» (аудіо, 2.74 Мб)

Тінь Сонця. «В дикім полі» (аудіо, 4.04 Мб)

Живосил Лютий. Меч Арея (аудіо, 4.93 Мб)

Живосил Лютий. Мати Слава (аудіо, 2.69 Мб)

Пропала грамота і Андрій Середа«Шлях до Небесної України» (аудіо, wma, 5.92 Мб)

Любомир Федюк. 52 мільйони (аудіо, mp3, 5.65 Мб)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи