Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Більше мігрантів - більше злочинців

Категорія:

В місті Бровари Київської області близько 12:00 під час перевірки документів у двох осіб, вихідців з країн кавказького регіону, сталася стрілянина. В результаті постраждало троє людей, у тому числі випадковий відвідувач паспортного столу.


Про це повідомив начальник прес-служби УМВС в Київській області Микола Жукович. За його словами, близько 12:00 увагу патрульного екіпажу ДАІ в Броварах привернули двоє чоловіків з країн кавказького регіону. Під час перевірки у співробітників міліції виникли сумніви з приводу достовірності їхніх документів. Затримані були доставлені для перевірки документів спочатку до міського управління внутрішніх справ, а потім - до місцевого паспортного стілу.

"Вже в приміщенні паспортного столу один з кавказців вихопив табельну зброю - пістолет ПМ у співробітника ДАІ з кобури і вистрілив з нього по міліціонерові. Куля пройшла повз, а співробітник ДАІ накинувся на нападаючого. Зав'язалася бійка, в процесі якої затриманий продовжував стріляти з пістолета. Кулями були поранені обидва затриманих і випадковий відвідувач паспортного столу. Один з затриманих був поранений в ногу, а інший - в пах. Зараз їх особи і приналежність до кримінального минулого з'ясовуються", - зазначив Жукович.

Випадковий відвідувач, за словами правоохоронців, був доставлений до лікарні з вогнепальним пораненням грудної клітки.

За матерiалами РБК-Україна
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи