Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Луценко і гектари

Правда полягає в тому, що немає різниці між Юрою й Льонею. Вони всі клоуни, що паразитують на довірливості й громадянській байдужості народу України.
Отже, настав час відкинути ілюзії навіть тим, у кого вони ще залишалися.

Міністр внутрішніх справ нашої країни побив мера столиці. Замість того, щоб гідно йому відповісти. Не було слів?

Під час засідання Ради безпеки, за словами міністра, Черновецький звернувся до Президента зі словами: "Вікторе Андрійовичу, Луценко вимагав у мене землю нібито для міліціонерів і якщо не дам — обіцяв заарештувати мого сина".

Луценко дуже образився. Він говорить: «я був у шоці». Він не каже, чи правду сказав Черновецкий — він говорить, що він був у шоці.

Відомо, що Луценко небайдужий до земельної теми. Недарма його «Антикримінальний вибір» у Київській області бореться за землю трьох колишніх колгоспів.

Мій знайомий розповідав, як одного разу в його присутності герой цієї статті жадав від сільського голови розпаювати землю на людей, які в цьому селі не живуть. Мій знайомий не з тих людей, які схильні вигадувати, і я йому вірю.

Тепер Черновецький говорить, що Луценко вимагав у нього землю. Черновецький, на відміну від мого знайомого, не є людиною з кристально чесною репутацією. Але Луценко не став йому заперечувати. Луценко його вдарив. І це в даному разі викликає довіру до Черновецького.

Коли громадянин Добкін у передачі Шустера прямо сказав "Юрій Міліціонерович, а згадайте, як Ви дзвонили мені й просили щоб пролобіював інтереси ТОВ "Луценко й Менти" у рішенні їхній бізнес інтересів на території Харкова», так Луценко просто почервонів, очі повилазили за межі окулярів, але нічого не заперечив.

Він відмовчується по суті питання й б’є в пах. Причому — одночасно дає ляпас «відкритою долонею по обличчю», щоб потім говорити тільки про ляпас і замовчувати про удар у пах.

А його помічник Геннадій Москаль говорить, що все нормально: ну посперечалися двоє чоловіків, і це не стосується народу-роботодавця цих чоловіків, які займаються корупцією й рукоприкладством замість виконання своїх прямих обов’язків.

А політтехнологи Березовець і Кушнірук кричать «Браво! Кожний з нас хотів би врізати Черновецькому!» у своїх блогах на «Українській Правді», неначе міністр внутрішніх справ і справді повинен поводитися, як дрібний вуличний хуліган.

Це — скандал на увесь світ. Але ще більший скандал полягає в тім, що Луценко, схоже, не має наміру йти у відставку.

Ви подивіться, як він виправдується. Він же фактично зізнається в «кришуванні» афери « Еліта-Центра»! Луценко сказав в ефірі каналу «Інтер»:

— Я зустрічався з Черновецьким два рази — на сесії в Київраді й у мене в кабінеті. Ще до виборів, коли він був обраний, він дзвонив мені й повідомив: колишній прокурор Києва тисне на міліціонера, щоб він заарештував перед виборами його сина Степана Черновецького в підозрі до афери «Еліта-Центр». Я сказав: пане Черновецький, мій принцип — я з дітьми не воюю. І я дав команду допитати Степана Черновецького після виборів».

Грошові потоки украдених «елітниками» вкладень людей на будівництво власного житла проходили через банк «Правекс». Це загальновідомо. Там же люди брали кредити, щоб віддати гроші шахраям.

І от, поки аферисти-«елітники» замітали сліди й ховали бабло, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко «шляхетно» «відмазує» від виклику на допит керівника (чи «зіцпредсідателя»?) банку «Правекс». І тепер він це сказав по телевізору. Сміливо сказав. Може, сам не зрозумів, що сказав. Не приховує своїх старих «подвигів». Дай Боже, і про свої земельні справи як-небудь проговориться, і про удар у пах одночасно з ляпасом...

А як виглядає його роль у незаконному арешті російського опозиційного активіста Гангана, що зараз проходить процедуру оформлення статусу політичного біженця? Відомий журналіст Володимир Бойко опублікував цілу серію статей — журналістське розслідування, у якому він крок за кроком показує, що арешт Гангана був зроблений за безпосереднім наказом Луценка. А потім раптом помічниця міністра (не сам міністр!) робить заяву, що «Юрій Віталійович стурбований» фактом незаконного арешту активіста...

Недарма екс-глава СБУ Олександр Турчинов назвав Юрія Луценко «стукачем, брехуном і провокатором». Мова тоді йшла про його свідчення на товаришів з акції «Україна без Кучми», яких Луценко просто «здав з потрухами» спецслужбам.

Але оцінка «провокатор» не перестає бути актуальною, як і «брехун», про що йшлося раніше.

Ці удари в пах Черновецькому можуть обернутися таким ростом рейтингу «Льоні-космоса» серед співчуваючих пенсіонерок і інших пайкоспоживачів, що головного дерибанщика київської землі не зможе переобрати навіть особисто Юлія Тимошенко, якби вона раптом вирішила б залишити Кабмін команді й пішла б балотуватися в мери Києва. Черновецький роздує цей удар у пах до масштабів всесвітньої моральної проблеми й буде посипати манною небесною всякого, хто зупиниться послухати його недорікуваті проповіді — щодо цього будьте певні.

Оскільки Банкова, як говорять, давно «добазарилась» із Черновецьким про те, що дострокових виборів у Києві не буде — не виключено, що Луценко й Черновецький просто розіграли цирк на дружній арені в Балоги. Але тоді за кого вони нас мають?! Ми народ чи хто?!!

Правда полягає в тому, що немає різниці між Юрою й Льонею. Обоє хочуть накласти лапу на землю, яка, до речі, належить не їм, а конкретним киянам або селянам, які роками пишуть в усі інстанції й не можуть цю землю одержати. А коли починають боротися за свої права всерйоз, їх убивають, як юриста Шеремета.

Вони всі клоуни, що паразитують на довірливості й громадянській байдужості народу України.

Настав час просинатися, відправити клоунів у відставку й реформувати цирк у громадянське суспільство.

Переклад з російської НО

-------------------------------------
В тему:

Метушливі будні бидлоеліти: Луценко побив Черновецького прямо в секретаріаті президента

Монако примирив "еліту політичної нації"

Нова Угода партії снайперів

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Адреналіновий тест




В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи