Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ісламська окупація Скандинавії

Категорія:

Над Стокгольмом, Ґельсінкі та Копенгагеном лунають протяжливі заклики муедзинів, суди північноєвропейських міст, осінені зеленими прапорами, ведуть справи за законами шаріату, а школярки бредуть на уроки з обличчями, закутаними чадрою. Такий сценарій, яким лякають обивателів скандинавські націоналісти, уже стрімко збувається.

У Фінляндії почався збір підписів за реєстрацію Ісламської партії, що вже на наступних виборах розраховує одержати місця в законодавчих зборах декількох великих міст, у тому числі Ґельсінкі, Турку і Тампере. Голова партії Абдулла Таммі - колишній профспілковий ватажок, "гарячий фінський хлопець" Рісто Таммі, що перейшов в іслам.

Іслам вважається найбільш швидко зростаючою релігією в Північній Європі, в той час як традиційна лютеранська церква швидко губить парафіян. Послідовники пророка Мухаммеда, число яких у скандинавських країнах (із загальним населенням у двадцять п'ять мільйонів) уже перевалило за мільйон, домоглися багато чого. Поліція, автобусні компанії та збройні сили навіть розробили спеціальну уніформу для мусульман, що включає чалму для чоловіків і щільну хустку до брів для жінок, з раціонів солдатів термінової служби і школярів вилучається свинина, а мусульманські свята стали в деяких муніципалітетах офіційною причиною для невідвідування школи або служби. Навіть суспільні басейни пристосовуються до віянь нового часу, допускаючи "до води" дам, закутаних від голови до ніг. Кілька тижнів тому басейну в Ґетеборзі довелося виплатити відшкодування по 6 тис. євро декільком "герметичним" купальницям, яких не пустили в зал під приводом порушення правил безпеки. І от - новий етап "ісламського наступу" на європейську північ.

Засновник фінської Ісламської партії Абдулла Таммі тепер має намір піднести прапор Пророка над всією Фінляндією. У програмі нової партії, як повідомляє газета "Ґельсінгін саномат", є такі пункти: заміна уроків сексології в школах викладанням ісламських сімейних цінностей, дозвіл читання Корана замість уроків музики, введення системи заходів зі стимулювання будівництва мечетей, проведення чоловічого обрізання в суспільних медустановах, суд за шаріатом і забій тварин за мусульманською традицією.

Скандинавські ЗМІ відзначають, що найчастіше чистокровні датчани, шведи, норвежці та фіни, подібно Абдуллі Таммі, найактивніші в просуванні радикального ісламу у своїх країнах. Ці люди знають механізми, згідно з якими функціонує суспільство, і не бояться, подібно іммігрантам із країн "третього світу", заявити про себе на весь голос.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи