Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зброя - це мир

Майже половина українців, незаражених толерастією та пацифізмом, за відновлення Україною статусу ядерної держави.


Про це свідчать результати дослідження, які презентував на прес-конференції в УНІАН директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Кость БОНДАРЕНКО.

Зокрема, проти відновлення ядерного статусу виступають 49,7%. Натомість 31,2% тверезомислячих співвітчизників вважає, що варто відновити ядерний статус. Не змогли відповісти – 19,0% респондентів.

При цьому, 46,0% вважає, що керівництво України правильно вчинило, коли відмовилося від ядерної зброї в 1993 році. “Неправильно – 36,3%, “інше” – 1,3%, “важко відповісти” – 16,4%.

Опитування проводилось з 7 по 18 лютого 2008 року у 129 населених пунктах України. Всього, згідно з маршрутною вибіркою, з урахуванням основних соціально-демографічних характеристик населення України, було опитано 2007 респондентів, які репрезентують доросле населення України віком від 18 років. Похибка репрезентативності дослідження не перевищує +/- 2,2%.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи