Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерантність. Українців вбивати можна

Категорія:

Фелікс Петросян, син впливового одеського чиновника, може уникнути відповідальності за резонансне ДТП, в якому одна людина загинула, а п'ятеро потрапили до лікарні.
Джерело в Одеській прокуратурі повідомило, що справу Петросяна-молодшого перекваліфіковано: "Сторона обвинуваченого звернулася до суду. Суддя Київського районного суду Одеси Олександр Жуковський ухвалив: частково перекваліфіковувати постанову про порушення кримінальної справи і змінити формулювання. Тепер кримінальна справа - не проти Петросяна, а за фактом скоєння злочину. Тобто Петросян ніби й не дуже винен, а лише причетний до події", - пише газета "24".

Приводом для перекваліфікації справи став нібито брак доказів. "Ще п'ять експертиз потрібно зробити, - повідомила начальник ЦОС ГУВД в Одеській області Ольга Богаченко. - Зазвичай на це йде місяць-півтора".

За непідтвердженою інформацією, всі постраждалі в аварії забрали свої заяви. Суті справи це не змінює, але відозва заяв може стати ще одним кроком до зведення слідства нанівець.

Нагадаємо, що в ніч на 12 січня син одного з керівників Одеської облради Фелікс Петросян, сівши за кермо в стані алкогольного сп'яніння, розбив 11 автомобілів. Водій однієї з машин, 28-річний Володимир Рошко, загинув на місці, ще п'ятеро постраждалих потрапили до лікарні.

За фактом аварії було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 286 частини 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Ініціативна група одеситів звернулася до керівництва країни із закликом узяти під контроль перебіг розслідування причин і обставин резонансного ДТП. Під зверненням одесити зібрали понад 160 підписів.

За словами представників ініціативної групи, організувати збір підписів їх спонукала та обставина, що останніми роками діти і родичі багатьох високопоставлених чиновників часто ухиляються від відповідальності за подібні злочини, а порушені справи через деякий час "розсипаються або їх спускають на гальмах".

Винуватець аварії: Фелікс Петросян-молодший
Винуватець аварії: Фелікс Петросян-молодший, нар. 27 червня 1989 р. http://infostore.org/info/4649705



Проте не дивлячись на це, Петросян жодного дня не провів у СІЗО: спочатку кілька днів лежав у лікарні, пізніше відправився додому і продовжує перебувати під підпискою про невиїзд. За твердженням джерел у МВС, хлопець співпрацює зі слідством і перебуває в Одесі.

Ситуація з Петросяном нагадує інцидент, що стався з екс-пасинком мільярдера Дмитра Фірташа Сергієм Калиновським: у травні 2007 року в ДТП, винуватцем якого був Калиновський, загинуло дві людини.

Після місяця перебування в приватній клініці, куди не допускали представників слідства, Калиновський безслідно зник. У вересні екс-пасинок Фірташа був оголошений у розшук. За даними українського відділення Інтерполу, він може перебувати за кордоном.


--------------------------------------

В тему:

Фоторепортаж про «бойовий виліт» Фелікса Петросяна-молодшого

"Ф кантєкстє від Канаріса"

Убивцю Юлії Кузьмінової - мігранта Оганеса Назаретяна - звільнили із залу суду

Українофобія породжує Коліївщину

Українофобія - це расизм проти корінної нації

Елітного Рудьковського звільнять. Вони - не ми

Темний бік імміграції

Суд Лінча: історична довідка

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи