Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Естетика витонченого цинізму

Категорія:

Фахівці ООН запропонували голодуючим країнам їсти комах.

З нестачею продовольства в багатьох країнах можна справитися, вживаючи в їжу комах. До такого висновку прийшли фахівці з Продовольчої і сільськогосподарської організації (ФАО), які беруть участь у конференції, що відкрилася у вівторок на півночі Таїланду, в місті Чанг-Мей.

У поширеному прес-релізі організації наголошується, що «комахи можуть бути відмінним джерелом білків і вітамінів». Згідно з оцінками учених, «у жуках, кониках і метеликах міститься стільки ж білка, як, наприклад, у м'ясі або рибі, а личинки багатьох комах містять важливі вітаміни і мінеральні речовини».

Експерти відзначають, що «їстівними для людини є близько 1400 видів комах». «Їх їдять у 36 африканських, 29 азіатських і 23 країнах Північної і Південної Америки», - указується в прес-релізі, передає «Newsru.com».

Причому в одних державах їх вважають делікатесом, в інших - комахи складають частину щоденного раціону.

На конференції, що відкрилася в Таїланді, «фахівці з харчування розглянуть можливості ефективного користування лісами, в яких живуть їстівні для людини комахи, а також питання їх збору, упаковки, розповсюдження і споживання», - мовиться в повідомленні ФАО.


--------------------------------------

В тему:

Неграм необхідно їсти гусениць та личинок


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи