Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Заснування Арійської Стрілецької Асоціації — першого рівня мережевої гри Вишня Борія

24 лютого в Києві відбулось заснування мережевої гри-стратегії творчого класу. Почесним головою і вчителем АРСА обрано Ісуса Хреста
«Арійська Стрілецька Асоціація» (АРСА) — це назва першого рівня гри. Другий називається «Гродери Аріана», а третій рівень гри — «Третій Гетьманат».

Кінцева мета гри — формування глобальної української держави-громади Аріан (держави-корпорації). Вона має започаткувати нову цивілізацію під назвою Вишня Борія, яка буде спадкоємницею двох попередніх українських цивілізацій, відомих як Борія і ГіперБорія (див. Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія).

Ідея Арійської Стрілецької Асоціації вперше була висловлена у статті Продай одежу й купи меч! (26 серпня 2006). На сьогодні вона реалізується у формі першого рівня рольової гри-стратегії «Вишня Борія».

Завдання першого рівня:

1. Очищення власної психіки, формування якісного колективного інформаційного поля (книги, пісні, кінофільми, сайти), впорядкування і компактна «упаковка» найважливіших знань про життя, самозцілення і самовдосконалення. Критерій досягнення — гармонійний психофізичний стан, впевненість у власних силах, орієнтація в навколишній суспільно-політичній ситуації, високий імунітет щодо хвороб.

2. Формування якісного соціального середовища у формі громад АРСА (див. Що таке Арійська Стрілецька Асоціація?). Учасник гри творить нову громаду АРСА, розвиваючи навики керування, або приєднується до існуючої громади. Критерій досягнення — структурована громада (лідер + троє друзів), спроможна досягати соціально значимих результатів.

3. Освоєння сучасних технологій комунікацій (ел. пошта, мобільний зв’язок, Скайп, блоги, ICQ тощо). Критерій досягнення — практична спроможність оперативно обмінюватися з членами громади відкритими і шифрованими повідомленнями (щоб було цікавіше :)

Особливості першого рівня гри

Учасник гри дотримується «трьох золотих правил арія» (див: Як стати арієм):

1. Оздоровлюйся! (розвивайся духовно, психічно і фізично, вдосконалюйся, пізнавай себе).

2. Роби те, що любиш! (займайся тим, що відповідає твоїй природі, будь самим собою).

3. Тримайся за своїх! (підтримуй інших аріїв, збільшуй кількість подібних до тебе, просвічуй їх знанням, народжуй дітей).
"Три золоті правила арія" є умовою особистого щастя людини, для якого потрібні здоров’я, улюблена робота і дружнє соціальне оточення.


Вітаються фізичне вдосконалення, заняття спортом, в т. ч. стрілецьким, спільний відпочинок всією громадою на природі, у тренувальних таборах тощо.

Всі комунікації в середовищі гри здійснюються під ігровими іменами. Ім’я має відповідати сутності людини на цьому етапі розвитку, сприйматися нею як щось природне. В ідеалі ім’я — це образ мети людини на першому рівні гри.

Старт першого рівня гри починається в неділю 23 березня 2008 р.

До цього часу потрібно здійснити підготовку, яка називається Великим арійським постом. Завдання:

1) очищення і оздоровлення, позбавлення зайвого жиру, гартування м’язів,

2) підготовка комп’ютерів, впорядкування інформації та програмного забезпечення,

3) очищення життєвого простору (позбавлення від сміття, макулатури і непотрібних речей), гармонізація стосунків з ближніми: дітьми, батьками, родичами, сусідами, співробітниками.

4) заглиблення в себе і пізнання свого ігрового імені. Це ім’я приймається під час ритуального омивання 21—22 березня (весняне рівнодення, початок Арійського нового року). Омивання (хрещення) здійснюється шляхом повного занурення в воду природної температури (річка, озеро, ставок, ванна, сауна) з наміром гармонійного поєднання з Всесвітом і його Творцем.

Правила другого і третього рівнів гри вироблятимуться в міру розгортання першого рівня.

Другий рівень гри називається «Гродери Аріана». Його мета — формування мережі гродерів (громад-держав). Особливістю гродера є економічна самодостатність, здатність захистити себе, наявність власного банку гродера і зручної системи фінансових транзакцій, що використовує ігрову валютну одиницю під назвою «бор» (твердий, потужний, міцний). Вищим рівнем розвитку гродера є формування автономного територіального поселення — соціополісу.

Третій рівень гри називається Третій Гетьманат. Його мета — об’єднання гродерів усього світу в глобальну національну державу-корпорацію Аріан (внутрішня назва — Оріяна). Поєднання чоловічого і жіночого імен в назві держави символізує гармонійну взаємодію чоловічого і жіночого начал, атаки і оборони, творення нового і впорядкування наявного, минулого, теперішнього і майбутнього.

Дніпропетровська делегація запропонувала обрати Ісуса Хреста почесним головою Арійської Стрілецької Асоціації. Ідея викликала загальну підтримку, проте виникло запитання:

— Чи доречним є поєднання Ісуса Хреста зі стрілецькою справою, адже вона пов’язана з убивством? А як же заповідь «Не убий!»

Після обговорення прийшли до згоди, що слова «Арійська» і «Стрілецька» символізують поєднання брахманського (священичого) і кшатріївського (воїнського) начал. Призначенням кшатріїв (воїнів і державних організаторів) є не вбивство, а захист людей та інших живих істот.

Заповідь «Не убий!» категорично забороняє вбивати інших людей і водночас категорично вимагає захищати людей від убивства. Ця заповідь невіддільна від Золотого правила етики: «Роби іншим те, що хотів би для себе!». Якщо ж хтось намірився вбити людину, то він автоматично погоджується на те, що його самого за це також можуть вбити. При цьому життя агресора має нижчий пріоритет в порівняння з життям його потенційної жертви. Якщо людина вбиває того, хто хоче її вбити, то вона виконує заповідь «Не убий!» і діє згідно з Золотим правилом етики.
Якщо людина вбиває того, хто хоче її вбити, то вона виконує заповідь «Не убий!» і діє згідно з Золотим правилом етики.


Ісус Хрестос показав приклад застосування фізичної сили, вигнавши торговців з Єрусалимського храму. Згодом показав приклад застосування магічної сили, проклявши безплідну смоковницю, яка наступного дня всохла від самого кореня. А під час святкування арійського Нового року (Таємної вечері) 22 березня 31 року залишив настанову своїм духовним нащадкам, які через 2 тисячоліття потраплять в ситуацію тотальної кризи: «Тепер же, хто має гаманець, хай візьме ще й торбу; хто ж не має, хай продасть свою одежу і купить меч» (Лк 22.35—36). В сучасних умовах слово «меч» можна замінити словом «пістолет», «револьвер» чи «гвинтівка». Очевидно, що йдеться про зброю захисту, а не зброю агресії.

Поєднання слів «Арійський» (брахманський) і «Стрілецький» (кшатріївський) відбиває фундаментальний архетип українського національного характеру. Адже за своєю природою український народ є народом-брахманом (священиком-мудрецем, воїном духу) і народом-кшатрієм (воїном-організатором), але не народом-торговцем. Крім того, українці є народом-виробником, проте ефективність їхнього способу господарювання захована в тому, що воно здійснюється як священодійство, свята праця і священне надзусилля, тобто як реалізація тієї ж брахманської та кшатріївської функції на практичному й побутовому рівні.

Представники Київської делегації звернули увагу на те, що організаційна структура АРСА здійснюється за моделлю, викладеною в Євангелії: лідер навчає трьох духовно близьких людей, кожен з яких формує свою трійку і так далі. Вся організація є мережею, в якій Батьком є Творець Всесвіту, Учителем — Ісус, а Наставником (еволюційною метою, полюсом тяжіння) — боголюдина (хрестос): «Ви ж не давайте себе звати: учитель; один бо ваш Учитель, а ви усі брати. Та й батька собі теж не іменуйте на землі: один бо у вас Батько — той, що на небесах. Ані наставниками не давайте себе називати, один бо ваш Наставник — хрестос».
Організаційна структура АРСА здійснюється за моделлю, викладеною в Євангелії.


Після обговорення була одностайно прийнята пропозиція обрати Ісуса Хреста почесним Головою, Учителем і Покровителем Арійської Стрілецької Асоціації.

— Творення нового світу у формі гри. Це не занадто легковажно?

Гра передбачає наявність ігрового простору, чітких правил і гравців, які погодились виконувати ці правила. Тобто гра — це порядок і справедливість. На жаль, цих якостей стає дедалі менше в нашому житті. Тому гра Вишня Борія — це творення впорядкованого життєвого простору.

Одна з учасниць гри нагадала вислів Шрі Ауробіндо, що «Бог — це вічна дитина, що грається у вічнім саду...». Бог творить світ граючись. Тож коли людина творить через гру, то вона уподібнюється Богу-Творцю.

Представник Львівської делегації поставив запитання:

— Чи не стане запропонована гра втечею від реальності?

В жодному разі! «Вишня Борія» — це творення нової реальності і повнокровне життя, яке щораз більше витіснятиме імітацію життя старого вмираючого світу. На першому рівні ми лише починаємо будувати простір здоров’я, людяності, справедливості, порядку. Конкретніші результати з’являться тоді, коли запрацюють гродери і почнуть взаємодіяти між собою, творячи Аріан.

В ході зібрання були також обговорені методологічні аспекти гри.

Засновники гри звернулися до українців усього світу з закликом приєднатися до Великого арійського посту, здійснити ритуальне омивання-ініціацію 21—22 березня, прийняти ігрове ім’я і в неділю 23 березня разом стартувати перший етап стратегічної гри українського творчого класу.

Мир Вишньої Борії — Хай Буде!

Обговорити і поставити запитання - на форумі Перехід-IV

--------------------------------
В тему:

ВИШНЯ БОРІЯ: мережева гра-стратегія творчого класу

Пошуки Грааля: Туристичний клуб АРСА відвідав Переяслав-Хмельницький

Що таке Арійська Стрілецька Асоціація?

Шлях слави. Славень Арійської стрілецької асоціації

Арійська Стрілецька Асоціація публікує книгу Олексія Мандзяка «Бойові традиції аріїв»

Живи граючи, твори дерзаючи!

Таємна вечеря чи арійський Новий рік?

Великий піст: час оновлення (початки практичного хрестиянства)

Святий Йосип і Діва Марія були друїдами

2008: Рік Сонячних Друїдів

Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем

Гурт «ЧУР»: Три шляхи (аудіо)

Гурт «КОМУ ВНИЗ». Заповіт арійській людині (аудіо, 2.28 Мб)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи