Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Елітне свинство

Категорія:

Дорога моя школа. Донька Леоніда Кучми придбала за 160 млн. «зелених» найдорожчий будинок у Лондоні.
Як повідомляє лондонська газета Evening Standard, донька екс–президента і дружина українського мільярдера Віктора Пінчука Олена Франчук за рекордну ціну купила розкішний п’ятиповерховий будинок на вулиці Upper Phillimore Gardens, що в самому серці столиці Великої Британії. Досі найдорожчим помешканням вважали будинок у тому ж таки районі Кенсінґтон, який за 134 мільйони доларів придбав металевий «магнат» Лакшмі Міт­т­ал. Під­твердити інформацію про дорогу покупку Олени Фран­чук в Україні наразі так ніхто і не береться. У Фонді Віктора Пінчука коментувати цю інформацію відмовилися, а сама пані Франчук, як повідомила «УМ» її прес–секретар Ірина Танько, «наразі на зв’язок не виходила».

За інформацією лондонського видання, маєток площею близько 2 тисяч квадратних метрів обійшовся українській бізнес–леді недешево, та все ж, як виявилося, по кишені, — 800 мільйонів гривень. Ще 20 мільйонів «зелених» українська благодійниця не пошкодувала на переобладнання свого палацу: впродовж останніх вісімнадцяти місяців будівельники встановлюють тут підземний басейн, сауну і кінотеатр. За версією журналу «Форбс», будинок також обладнано ліфтом на вісім персон, двома кімнатами для трапези, сімома ванними, десятьма спальнями, підземним тунелем, який об’єднує будинок із гаражем на три місця, спортзалом та... спеціально обладнаною кімнатою, де можна сховатися у випадку небезпеки.

Та все ж куплений будинок не такий уже й новий, а місце розташування — ідеальне. Як передає Evening Standard, із 1941 по 1997 роки тут була початкова приватна школа для дівчаток. Сьогодні ж по сусідству живе мер Москви з дружиною, який, за інформацією газети, часто скаржиться на шум від будівництва, що ведеться на вулиці.


В тему:

Нова Угода партії снайперів

Адреналіновий тест

У першому півріччі 2007 року (вперше з 1998 року) бідних людей у країні стало більше на 1,7%

Бідність України — міф. Гроші просто крадуть

Загальний статок "українських" мільярдерів удвічі перевищує прибуткову частину держбюджету

Нескромні принади бидлоеліти

Нами керують моральні виродки

Монако примирив "еліту політичної нації"

Внутрішня окупація - війна на знищення
В тему: 
https://www.ar25.org/https://www.ar25.org/
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи