Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Гайдамаки» в Києві

У столиці один із кращих фолк-рокових колективів України "Гайдамаки" дав великий сольний концерт у Міжнародному центрі культури і мистецтв - завершальний в європейському турне гурту, направленому на підтримку їхнього нового альбому "Кобзар".
До цього концерти відбулися у семи країнах Європи: Польщі, Німеччині, Австрії, Данії, Швеції, Швейцарії та Бельгії.

Під час концерту у Жовтневому палаці прозвучали пісні з «КОБЗАРЯ», гіти з попередніх альбомів, а також поціновувачі справжньої музики мали змогу "зазирнути" у майбутнє і прослухати кілька нових композицій, які до цього в Україні не звучали.

Особливе захоплення присутніх викликала пісня «Наша Маланка», яку виконала маленька Маланка – донька акордеоніста гурту Івана Леньо.

Протягом всього концерту проходи в партері та амфітеатрі були заповнені танцюючою молоддю.

На концерті було багато представників друкованих видань, теле- та радіо журналістів, в т.ч. з-за кордону: журналісти музичного журналу "B EAST Mag" та французько-німецької телекомпанії ARTE, що транслює передачі про яскраві події у сфері культури та мистецтва на території усієї Європи.

До нового альбому увійшло 13 різностильових композицій, в тому числі й «Наша Маланка». Традиційно в альбомі представлено і декілька народних пісень ("Вітер віє", "Їхав козак за Дунай", "Маруся", "Лелеки"). В новому альбомі вперше у своїй творчості "Гайдамаки" звернулися до репу в пісні "Message". Зміни відбулися і у складі гурту - до нього приєднався бандурист Іван Ткаченко. На підтримку нового альбому "Гайдамаки" зняли чотири кліпи на пісні "4 двори", "Роса", "Ефір" і "Message".



В тему:

Гайдамаки: "Кобзар"

Гайдамаки — правдиві воїни світла

Гайдамаки і Кохання

Футболки та нашивки гурту "Гайдамаки"

Офіційний сайт гурту "Гайдамаки"



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи