Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порнофеміда елітних уродів

Категорія:

Мажора-вбивцю визнають невинним: у прокуратурі Києва не виключають, що Сергія Калиновського - молодшого сина бізнесмена Зиновія Калиновського і екс-дружини співвласника «РосУкрЕнерго» Дмитра Фірташа Марії Фірташ – можуть визнати невинним в аварії, що сталася з його участю у травні 2007 року.
Про це сьогодні повідомляє газета «Україна молода» (№ 54 від 21 березня 2008 року).

«Бажано, щоб Калиновський був тут і дав свідчення, тоді б ми могли провести експертизи, а потім зробити висновок - висувати йому обвинувачення чи закрити справу», - цитує газета слова заступника генерального прокурора, головного прокурора Києва Євгенія Блажівського.

Прес-секретар київської прокуратури Мирослава Мушка таким чином прокоментувала заяву Блажівського: «Мова йде про те, що зараз ми не маємо свідчень Калиновського з однієї причини - він знаходиться у розшуку. Тому прокурор Києва говорить, що для прийняття законного рішення необхідно провести всі слідчі дії, у тому числі й за участю самого Калиновського. Тільки після цього може бути ухвалене рішення - винен він чи ні. Тому тимчасово, до того, як отримаємо його свідчення, ми не можемо продовжувати розслідування цієї справи», передає «УНІАН».

Мушка також спростувала, що причиною гучної заяви заступника прокурора могли стати нові дані про аварію. «Ніяких нових обставин нема і не може бути, оскільки слідство припинене», - пояснила прес-секретар.

Як повідомляв ForUm, аварія за участю Калиновського - молодшого сина нафтового бізнесмена Зиновія Калиновського і екс-дружини співвласника «РосУкрЕнерго» Дмитра Фірташа Марії Фірташ – сталася 30 травня 2007 року приблизно о 5-й годині ранку. BMW М6, за кермом якого знаходився Калиновський, врізався у припарковані «Жигулі» на бульварі Шевченка, 23 у Києві. Пасажир «Жигулів», службовець внутрішніх військ, загинув на місці події. З Калиновським у машині їхала його 25-річна подруга, яка через кілька днів померла від отриманих травм.

Прокуратурою Києва було порушено кримінальну справу стосовно Калиновського за статтями 345 ч.2 (спричинення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронних органів у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків) і 286 ч. 3 (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людей) Кримінального кодексу України.

У вересні Калиновський залишив одну з приватних клінік, де лікувався після ДТП. Після цього прокуратура Києва оголосила його у розшук і надіслала прикордонникам заборону на його виїзд за кордон.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи