Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

23 березня стартує глобальна українська супертолока — мережева гра «Вишня Борія»

Свою нову цивілізацію українці творитимуть граючись
Найкраще виходять ті справи, які робляться з радістю і любов’ю. Ця істина здавна відома українцям. Згідно зі Звичаєм, українці все намагалися робити весело — і обробляти землю, і плекати дітей, і толокою будувати хати, і воювати. «Що вони роблять?!» — запитували здивовані чужинці. «Співають і танцюють!» — так характеризували мандрівники і прадавніх гіперборіїв, і їхніх прямих нащадків — народ козаків.

Стан радості — це індикатор того, що людина займається своєю справою і діє згідно з природними законами Творця Всесвіту. Цю тему гарно висвітлив Григорій Сковорода у своєму славетному трактаті «Розмова, названа алфавіт, або буквар миру» (1775).

Коли людина весело і невимушено досягає гарних результатів, то кажуть, що вона діє «граючись». Гра — це ідеальний варіант роботи, це свята праця. Вона не виснажує людину, а розвиває її, робить сильнішою й досконалішою.

До гри не можна примусити, інакше це не гра. Люди добровільно погоджуються дотримуватися чітких правил і слідкують за їх виконанням.

Гра — це змагальність на межі можливостей, однак без конфронтації, з доброзичливістю і повагою до всіх учасників гри.

Гра — це ясна погоджена мета (напр., забити найбільше голів) та чіткі кількісні індикатори наближення до неї (бали, очки, метри, кілограми тощо).

Якщо підсумувати, то ГОЛОВНИМИ СКЛАДОВИМИ ГРИ є:

1. Місія (сенс гри), мета, критерії виконання місії та наближення до мети.

2. Правила гри.

3. Добровільність учасників, що свідомо дотримуються правил гри.

4. Святковий настрій, стан радісного збудження.

5. Доброзичливе ставлення учасників один до одного.

6. Здорова змагальність, прагнення стати кращим і здобути славу, отримати суспільне визнання, стати добрим прикладом для інших людей.

7. Популяризація гри, поступове розширення кола її учасників — активних гравців «на полі», вболівальників, прихильників, організаторів, тренерів, аналітиків, меценатів, музикантів, модельєрів, художників, фотографів, поетів тощо.

Найкращі результати в будь-якій сфері діяльності досягаються саме у формі гри — це аксіома. Тому коли треба вирішити якусь складну технічну, екологічну, гуманітарну чи іншу проблему, то зазвичай оголошують конкурси, а це не що інше, як гра.

В умовах глобальної кризи українці поставлені перед необхідністю творення принципово нової цивілізації, яка забезпечить їм виживання і подальший розвиток. Це надзвичайно складна колективна діяльність, яка потребує інтелектуальних і організаційних надзусиль, емоційно-вольової концентрації, абсолютно нестандартних рішень. Яка форма діяльності є найкращою для такої енергійної творчості? Звісно яка — гра!

Тому з початком звичаєвого 7516 року від сотворення арійського світу стартує мережева гра-стратегія «Вишня Борія».

Місія, або сенс гри — максимальна індивідуальна і національна самореалізація українців, критерієм якої є внутрішнє щастя і зовнішня ефективність та конкурентоспроможність.

Метою гри є творення нового українського світу — цивілізації «Вишня Борія», яка є продовженням двох попередніх українських цивілізацій: кроманьйонської Борії (25 тис. до н. е., Мізинська археологічна культура) і арійської Гіперборії (55 ст. до н. е., Трипільська археологічна культура). Ці цивілізації були українськими, тому що вони народжені землею України. Так само українцями були арії, галли-кімерійці, скіфи-сколоти, сармати, анти, руси, козаки. Суцільна генетична і культурна лінія українського геосоціального організму налічує щонайменше 27 тисячоліть.

СТРАТЕГІЧНА ГРА «ВИШНЯ БОРІЯ» МАЄ ТРИ РІВНІ:

Перший рівень називається «Арійська Стрілецька Асоціація —АРСА». Мета: формування світогляду вільної людини, оздоровлення, енергійна самореалізація, формування якісного соціального оточення у формі мережі українських громад — української етномережі.

Другий рівень гри називається «Гродери Аріана». Мета: перетворення громад на самодостатні гродери, своєрідні «громади-держави» з власним інформаційним простором і самоврядуванням.

Третій рівень називається «Третій Гетьманат». Мета: об’єднання українських гродерів усього світу в глобальну українську державу-громаду (державу-корпорацію). Зовнішня назва держави — Аріан, внутрішня — Оріяна. Подвійна назва символізує гармонійне поєднання чоловічого і жіночого начала, атаки і оборони, зовнішньої та внутрішньої активності.

— Що зробити, щоб долучитися до першого рівня гри? Як стати членом Арійської Стрілецької Асоціації?

Правила дуже прості.

ПО-ПЕРШЕ, треба усвідомити й прийняти Арійський вольовий імператив, подарований людству на зорі Арійської раси — 7,5 тисячоліть тому в «Законах Ману» («Законах Боголюдини»):

Все, що робиться з чужої волі — зло.
Все, що робиться з власної волі — добро.
Треба знати це коротке визначення добра і зла.


Це вихідна точка мислення вільної людини, що усвідомлює себе творцем своєї долі, паном-господарем, відповідальним за всі свої вчинки.

ПО-ДРУГЕ, учасник гри має твердий намір дотримуватися «Трьох золотих правил арія»:

1) Оздоровлюйся! Розвивайся духовно, психічно і фізично, вдосконалюйся, пізнавай себе);

2) Роби те, що любиш! Займайся тим, що відповідає твоїй природі, будь самим собою).

3) Тримайся за своїх! Підтримуй інших аріїв, налагоджуй з ними контакти, збільшуй кількість подібних до тебе, просвічуй їх знанням, виховуй дітей).

Нарешті, ПО-ТРЕТЄ, учасник гри здійснює «хрещення водою» — ритуальне занурення у воду з наміром злиття з Всесвітом та його Творцем. Це прадавній ритуал налагодження гармонійної взаємодії з навколишнім світом, входження під його захист. «Хрещення водою» можна здійснити в морі, річці, озері і навіть у власній ванні з холодною водою, тобто водою природної температури. Найкраще це зробити на початку арійського Нового року, тобто в районі весняного рівнодення 22-23 березня — бо як почнеш рік, так він і пройде.

Отже, з неділі 23 березня 2008 (7516) року офіційно оголошується старт першого рівня стратегічної гри «Вишня Борія». Свою нову державу українці творитимуть граючись. Така собі глобальна українська супертолока. Додаткова інформація на інтернет-сайті «Народний Оглядач» sd.org.ua

Відомо, що характер процесу визначає результат. Для того, щоб у Третьому Гетьманаті українцям жилося весело, нам його треба будувати весело, в любові та радості.

Хай Буде!


В тему

Музика з аудіодиску «Реформація: 25 пунктів» (аудіо, MP3)

Де знайти нову еліту?

Козак Мамай у пошуках Грааля

«Буття Українців»: у пошуках Грааля — духу Гри

Арійська Стрілецька Асоціація (АРСА)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи