Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Плач Єремії в Одесі

Тарас Чубай та Плач Єремії 30 березня (неділя) відвідають Одесу з концертною програмою "Вона", за однойменний відомим забійником.
Затійники відвідин – мистецький клуб Вихід - відверто заявляють, що Плач Єремії в Одесі є доволі ризикованим з точки зору окупності. Але водночас переконані, що приїзд Тараса Чубая зі своєю «боївкою» дасть неоцінений поштовх у справі розвитку українських співочих і взагалі творчих підмостків в цьому місті. Тож небайдужі запрошуються до підтримки концерту гривнею.

Виступ Тараса Чубая та гурту Плач Єремії відбудеться в українському музично-драматичному театрі ім. Василя Василька (відомий в просторіччі як Український театр).

Початок концерту о 19:00. Вхід від 20 до 200 грн., кількість дешевих квитків дуже обмежена. Продаж квитків у домівці Вихід (Одеса, вул. Буніна 24, тел.728-14-40) щоденно з 17:00.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи