Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці Діаспори! Допоможемо майбутньому України!

Молодь – майбутне України! Саме рівень її знань визначить місце України в світі. Належна підготовка добрих вчених, лікарів, інженерів неможлива без сучасної наукової літератури, а її в Україні нема. Треба їй допомогти!
Понад 650 сучасних академічних підручників та монографій з медицини, точних і гуманітарних наук, техніки, економіки та англістики (всього біля 350,000 сторінок), придбані Стефаном Ладижинським. Ця цінна література, так потрібна нашим студентам і науковцям, готова, але через брак коштів на пересилку (що становлять лише незначний відсоток її реальної вартости) не можна її передати до провідних бібліотек та університетів України. Каталог першої частини – понад 300 наукових книг – буде висланий всім бажаючим, каталоги решти наукових книг (біля 350) через неможливість доступу до них в маленкій квартирі складемо і оприлюднимо вже після відсилки першої порції книг.

Тому Громадська група “Наукову Книгу – Україні” закликає всі українські організації та окремих громадян допомогти у цій важливій справі.

Ні один цент з Ваших пожертв не пропаде даром: всі вони будуть витрачені на оплату пересилки книг, які допоможуть вченим України відновити високий науковий потенціал, а нашим університетам, академіям та інститутам – підготувати знаючих спеціалістів. Це принесе велику користь Україні.

Списки пожертв та звіти про їх використання будуть регулярно публікуватись і висилатимуться разом з книжками до України.

Щиро дякуємо за щедрість і патріотизм.

Громадська група “Наукову Книгу – Україні” просить звертатись за довідками та з пропозиціями і висилати ласкаві пожертви (чеки виписані на “Meest-America”, через який пересилатимемо книги) до координатора групи за адресою:

Stephan Ladyzhynsky,
60 Lancaster Rd. #5, Wethersfield, CT 06109 USA
tel. +1 (860) 257-4089
E-mail: [email protected]

P.S.
Просимо розповсюдити це повідомлення серед Вашої організації та знайомих.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи