Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Великий брат» британських підлітків

Світ:

Виявляється, за допомогою високих частот можна боротися не тільки з комарами й москітами, але й з молоддю. У Великобританії більш ніж в 3500 місцях установлені прилади, що відлякують підлітків.
Частоти, на яких працює апарат відомий як «Москіто», можуть бути почуті тільки молодими людьми й дітьми. Більшість людей гублять здатність сприймати високі частоти, 17 -18 кгц до 25 років.

Звук, що виробляє апарат, не заподіює болю або фізіологічного дискомфорту, проте, згодом стає дуже й дуже неприємним для тих, хто може його сприймати - однаково як дратівний писк, видаваний комахами.

Бізнесмени, що встановили прилад, досить задоволені тим, що він працює так, як говориться в рекламі. Однак етичність таких «заходів безпеки» перебуває під великим сумнівом, оскільки «Москіто» зовсім позбавлений вибірковості - тобто, розганяє не тільки молодіжні банди, мітинги або просто гучні тусовки, але й мам, чиї діти починають репетувати на звичайній прогулянці.

Щось явно не так у цьому світі, де діти прирівнюються до настирливих комах і де на вулицях установлюють прилади, що розганяють їх таким збоченим способом.

--------------------------------------
В тему:

Шенген націлився на пальці

Війна людей і роботів

Британським злочинцям будуть вживлювати мікрочіпи

Кандидат на пост Президента Рон Пол вважає, що США рухаються до фашизму

Великий Брат пам’ятає про тебе

Американцям почали вшивати мікрочіпи для стеження

Партія Білого Народу створюється у Неваді

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи