Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зупинимо кольоровий расизм

Національна Дія «РІД» оголошує проведення акції-пікетування в захист українців проти кольорового расизму, яке відбудеться 25 квітня (п'ятниця) о 15-00 за адресою вул. Володимирська, 9, біля Державного комітету у справах національностей і релігій.


На фоні потужної інформаційної кампанії, що її ведуть ліберальні політики, коли під гаслами боротьби з «білим расизмом, ксенофобією, розпалювання міжнаціональної ворожнечі» ітд замовчуються і приховуються численні факти правопорушень і злочинів, що їх здійснюють прибульці із інших країн проти корінної Нації.

Ми, Національна Дія «РІД», хочемо на повний голос сказати про факт систематичної кримінальної війни, що її етнічні злочинні формування та поодинокі прибульці ведуть проти українців і нагадати всім, у тому числі владі, що за 2007 рік іноземцями було вчинено 3485 злочинів стосовно українських громадян, а українцями скоєно 1176 злочинів стосовно іноземців. Тобто українці вчинили втричі менше злочинів стосовно прибульців при тому, що українці в Україні Слава Богу є більшістю.

Ми, патріоти і борці, за гідне місце Української Нації в Українській Державі рішуче заявляємо, що ми не хочемо іммігрантських бунтів на зразок Паризьких, не хочемо бачити на вулицях Києва спалених іммігрантами автомобілів і побитих ними ж вітрин. І нам не потрібні заїжджі злочинці, наркомани, хворі на ВІЛ-СНІД як і кольорові расисти, що за злочинної мовчанки ліберальної влади тероризують українців в Україні.

Звертаємо увагу всіх небайдужих громадян, що примушування політично-економічними методами українців до виїзду із України і сприяння заселенню «звільненої території» чужинцями є тяжким злочином проти Нації і прямим виявом окупації України.

Хай кожен українець не забуває, а чужинець запам’ятає, що:
«Україна для українців», «У своїй хаті - своя правда і сила і воля», «Українців в Україну, іммігрантів на історичну Батьківщину», «STOP кольоровий расизм».

Національна Дія «РІД» оголошує проведення акції-пікетування в захист українців проти кольорового расизму, яке відбудеться 25 квітня (п'ятниця) о 15-00 за адресою вул. Володимирська, 9, біля Державного комітету у справах національностей і релігій. Також відбудеться вручення наших вимог до Державного комітету у справах національностей і релігій, які також будуть відіслані і до інших державних установ, які займаються питанням імміграції.

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ НА АКЦІЮ!

Слава Нації! Смерть ворогам!

ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ!!!
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи