Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Останній виступ Тіні Сонця у Києві був присвячений братнім білорусам

20 квітня київська команда «ТІНЬ СОНЦЯ» виступила в Києві на акції «Відчуй смак рідної мови», яка проходила на мальовничих дніпрових кручах у Маріїнському парку.
Деякі глядачі так і не зрозуміли: яка ж мова є рідною для ТС? Справа в тому, що окрім звичної української, пролунало дві пісні білоруською.

Шанувальники гурту одразу побачили зміни в складі гурту: нового гітариста звати Андрій Стеценко, барабанщика - Денис Сумінов. Вдруге (після концерту в Харкові) в складі ТС виступив і бас-гітарист Ігор Охримчук, якому віднедавна вокаліст Сергій Василюк віддав свій «кровний» інструмент.

Вже під час перших гітарних сплесків Сергій оголосив, що сьогоднішній виступ ТС значною мірою присвячує солідарності з братніми білорусами і почався «Шлях у лес» («Дорога в ліс», переклад Вітаўта Мартыненка). Далі дві нові композиції: купальський бойовик «Засвічу свічу» та драма «Місяцю мій». Потім, як і очікувалось, - старі знайомі «Козаки» та «Козача Могила».

По завершенню кияни хором співали «Пісню Чугайстра» білоруською: ще б пак! на останньому приспіві в парку вимкнули світло...

Ларко Кравець, прес-центр ТС


В тему:

Сольник київського гурту «Тінь Сонця» у Харкові видався на славу

Громом і вогнем. Козацький рок

“Тінь Сонця” може перевершити “Кому Вниз”

Музика для локомотива

Зустріч з гуртом «Тінь сонця»

Футболки гурту «Тінь Сонця»

Офіційний сайт гурту «Тінь Сонця»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи