Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До Дня Героїв

Категорія:

21 травня об 11-30 в УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал) з трансляцією на 5 каналі відбудеться прес-конференція на тему: «23 травня у Києві «Свобода» відзначить День Героїв»
Учасники: кандидат на посаду Київського міського голови та перший номер виборчого списку, лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок та кандидати у депутати Київради: народний артист України, заступник голови ВО «Свобода» Богдан Бенюк, голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Мохник, керівник спортивної редакції ICTV Ігор Мірошниченко, заступник голови КМО ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, член Політради ВО «Свобода» Ірина Фаріон.

День Героїв встановлено в пам'ять відважних борців, які загинули у травні – засновника та Провідника Організації Українських Націоналістів, полковника Євгена Коновальця, ідеолога державної самостійності України Миколи Міхновського, керівника української національно-визвольної боротьби 1917-1921 рр. Симона Петлюри.

У цей День українці маніфестують єдність із княжими дружинами, козацтвом, гайдамаками, січовими стрільцями, героями Крут і Базару, націоналістами-підпільниками та повстанцями, присягають на вірність справі Святослава Хороброго, Володимира Великого, Романа Мстиславовича, Байди-Вишневецького, Сагайдачного, Хмельницького, Мазепи, Гонти і Залізняка, Шевченка, Міхновського, Петлюри, Коновальця, Бандери, Шухевича, мільйонів відомих і незнаних сьогодні синів України.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Прес-служба Київської міської організації ВО «СВОБОДА»
8-067-441-46-01
8-050-828-62-42
е-mail: [email protected]


В тему:

На Свято Героїв варто вдягнути вишиванку або патріотичну футболку

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи