Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Еліта безкарна. Вбивати українців можна. Самозахист українців від вбивць - фашизм

Категорія:

Ліберальна порно-Феміда намагається уберегти від покарання чергового «Калиновського» - елітного вбивцю А.Полтавця: під колесами його модного джипа 2 травня загинули шестеро українців, серед них двоє дітей.
Сам елітний урод перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Зараз вбивця перебуває під арештом, проте один із свідків аварії попереджає: справу можуть сфальсифікувати і частину вини перекласти на загиблих, які буцімто переходили вулицю у непристосованому місці. .

Автомеханик Віталій Заєць був свідком трагедії з першого до останнього моменту. За його словами, він перебував навпроти зупинки, неподалік МакДональдсу, і бачив, як джип обійшов трамвай зліва і на шаленій швидкості буквально вилетів на людей. Усі жертви загинули саме на зупинці, а не на дорозі.

Віталій Заєць надав свідчення міліціонерам та допоміг змалювати схему того, як усе сталося. На ній усі загиблі позначені на зупинці на тому місці, де вони перебували до наїзду автомобіля.

Але вже через кілька днів у слідства виникла інша версія – на зупинці загинули лише двоє, решта – під час переходу вулиці у непристосованому місці вже після того, як джип елітного Полтавця зіткнувся з іншим авто. Чи насправді таку версію розглядає слідство, слідчий облуправління МВС Валерій Печериця у розмові з кореспондентом АНТ не підтвердив, але й не заперечив…

Джерело - АТН
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи