Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні. Книга: Олександр Коток. «Безжальна імунізація» – завантажити

Категорія:

Світ:

«Щеплення – величезний обман... Вони не врятували ні єдиного життя, але стали причиною стількох хвороб і смертей, такої кількості абсолютно непотрібних, а тому і незаслужених страждань, що грядущим поколінням вважатимуться однією з найбільших помилок епохи неуцтва і забобонів, а їх нав'язування під страхом покарання – брудною плямою на загалом добродійному розвитку законодавства в нашому столітті...» (Альфред Рассел Уоллес, 1898 р.)

alfredrusselwallace.jpg

А́льфред Ра́ссел Во́ллес
А́льфред Ра́ссел Во́ллес (Alfred Russel Wallace; 1823 – 1913) – британський натураліст, мандрівник, географ, біолог і антрополог.

Тема щеплень воістину невичерпна. Особливо якщо враховувати скільки огидної пропагандистської брехні накопичилося за 200 років, протягом яких щеплення систематично підривають здоров'я людей, руйнуючи їх імунну систему, і враховуючи також, що катастрофічно мало як доступної літератури, так і пристойних сайтів, де можна було б отримати хоч якусь інформацію на противагу прищепному офіціозу.
Питання щеплень, якщо говорити відверто, має дуже мало відношення до медицини або науки. Безперечна шкода щеплень при їх вельми сумнівній користі (якщо вона взагалі існує), давно доведена і підтверджується щоденною практикою. Якби будь-яка інша медична процедура мала стільки ж "контра", при такій же фактичній відсутності "про", вона б не проіснувала і декількох років. Так в чому ж справа?
Скринька відкривається просто. Питання щеплень — це питання грошей. І не просто грошей. Гігантських, жахливих сум, які нам навіть важко уявити. На нікчемну частину яких можна купувати пресу — як спеціальну, так і загальну. Проводити "наукові дослідження" кишенькових "учених" із заздалегідь відомими результатами. Випускати книги, фінансувати теле- і радіопередачі, відкривати шикарні сайти, множити поголів'я ретельно відібраних "фахівців з інфекційних хвороб". Купувати медичний істеблішмент... Можна робити все! Хто з нас в цьому сумнівається?
Але звідки ж взялися ці жахливі суми? Чому саме щеплення стали джерелом безмірного збагачення, а не щось інше? Не ліки або медичні апарати? Відповідь і тут дуже проста. Адже щеплення роблять здоровим людям, а не хворим (хоча останнім часом прагнуть щепити і хворих: щеплень не повинен уникнути ніхто!). Навіть найпоширеніші хвороби все ж обмежені числом тих, що хворіють, і кількістю можливих лікарських препаратів або втручань, які може винести пацієнт. Єдиним же обмеженням для щеплень є лише кількість дітей, і меншою мірою дорослих. Число людських хвороб велике. Проти кожної з них можна, в принципі, придумати щеплення і нав'язати його істеричною пропагандою або насильно. Медсестра? Не приймати на роботу, доки не отримає щеплення проти гепатиту В. Поступив на військову службу? Зобов'язаний отримати десяток-другий "життєво необхідних" щеплень. Рятувальник, поліцейський, пожежник? Те ж саме. Дитина або підліток? Ні ясел, ні дитсадків, ні шкіл, ні коледжів, доки не отримає всі необхідні щеплення.
Список можна розширювати нескінченно, що насправді й відбувається. З кожного з нав'язаних щеплень можна мати гігантський бариш. Але мало цього. Прищепний бізнес прагне розширити кордони для своїх продуктів. Фармкомпанії розробляють нині щеплення і проти шкідливих пристрастей. Рідкісний тиждень не обходиться без повідомлення в медновинах про чергове — і, зрозуміло, вдале, з небаченим досі успіхом — випробування чергової вакцини. Проти куріння, проти алкоголізму, проти наркоманії... Є вже і проти ожиріння, і проти зачаття. Громадська думка готується до того, що щеплення — універсальні ліки від усього. Заплати за укол, дай себе вколоти — і все буде ОК.
У нас є діти. Ми хочемо захистити їх від хвороб, хочемо бачити їх здоровими. Якщо з народження нам вдовблюється, що щеплення — чудо, благо, вища і найостанніша стадія розвитку медицини, наші любі спасителі від всіляких недуг, то як можна в цьому засумніватися? Міняються суспільно-політичні системи, міняються умонастрої людей, все тече і все змінюється. Лише прищепні отрути продовжують так само нас отруювати в ім'я доходів їх виробників і розповсюджувачів. Бо будь-які чиновники, від будь-яких партій і урядів, хочуть одного — грошей. А гроші простіше і найшвидше робляться на "турботі" про здоров'я населення.
Важко дати всім виборцям благополучне життя — гідну зайнятість, хороше, просторе, світле житло, чисту воду і багату вітамінами і мікроелементами їжу. Це єдині відомі людству дійсні чинники запобігання інфекційним хворобам. Набагато простіше оголосити прищепну кампанію, заробити суспільні оплески і отримати при цьому жирний хабар від виробників вакцин. Неважливо, що кожна така кампанія неминуче і відразу ж залишає за собою трупи і на все життя покалічених, не кажучи про тих, в яких хвороби з'являться пізніше. Державним мужам треба бачити ліс за деревами. Буде чим відзвітувати.
Якщо людині дати вдихнути зовсім трохи парів ртуті, вона помре. Зв'язок з отрутою буде очевидний. Якщо ту ж саму ртуть використовувати як консервант у вакцині і вводити її ін'єкцією в кровотік, вона не стане від цього менш отруйною. Не стане менш отруйним алюміній. Не стануть передбачуваними тваринні віруси та різносортні збудники хвороб, якими в надлишку заражаються вакцини в процесі їх приготування. Вони всі так само отруюватимуть людину і підриватимуть її здоров'я, але хвороби з'являться не відразу. Зв'язок тоді можна буде спокійно заперечувати. Особливо, якщо "експерти", які покликані її вивчити і встановити, отримують гроші від виробників вакцин і самі визначають, протягом якого часу після зробленого щеплення розвинуте ускладнення може вважатися його наслідком.
Ось вона — голка в яйці в скрині на високому дубу. Якщо не проводити досліджень, які неминуче доведуть вже 200 років відомий факт, що щеплення, і ніщо інше, причина неймовірної кількості хвороб, у тому числі онкологічних і автоімунних, то можна продовжувати холоднокровно брехати від імені науки про безпеку і ефективність щеплень. Люди без честі та без совісті не мають жодних моральних обмежень, і будь-який суд для них ніщо, а над Страшним вони сміються. Їх релігія — гроші.

Джерело: Сайт про шкідливість вакцинації 1796web.com

Обкладинка 2-го доповненого видання книги:  Олександр Коток \"Безжальна імунізація\"
Обкладинка 2-го доповненого видання книги: Олександр Коток "Безжальна імунізація"

Завантажити книгу: Олександр Коток. Безжальна імунізація (63599 Kb)

У цій книзі докладно досліджується вакцинація як медична процедура та як складна соціальна проблема, що й донині не знаходить свого виваженого рішення. Кожна хвороба, щеплення проти якої входить до календаря вакцинації у Російській Федерації, розглядається у окремому розділі, де стисло викладаються її етіологія, патогенез, способи лікування, що застосовуються у сучасній алопатичній практиці та альтернативних напрямках гомеопатія та натуропатія), а також методи профілактики. Додатково обговорюються деякі хвороби, щеплень проти яких поки що немає у календарі вакцинації Росії, але є у інших країнах. Докладно аналізується склад вакцин та можливі післявакцинальні ускладнення, наводяться факти, що дозволяють побачити іншу сторону «медалі» вакцинації та дізнатися про точку зору людей, що виступають проти щеплень. Окремий розділ присвячено натуральній віспі, перемога людства над якою й дотепер вважається головним доказом успіху вакцинації. Особливу цінність являє те, що у книзі пильна увага приділяється історії виникнення профілактичних щеплень та впровадження їх у медичну практику, що дотепер практично не висвітлювалося у літературі українською мовою. Книга містить багатий апарат посилань, цитат та коментарів; використана велика кількість матеріалів, що малодоступні пересічному читачу. У додатках наведено документи, що гарантують права громадян України на свободу вибору у ставленні до щеплень. Попри складність питань, що обговорюються, книга написана живою легкою мовою та спрямована на широке коло читачів, що цікавляться проблемами медицини та здоров'я.

Зміст книги:

  • Передмова до українського видання - 6
  • Передмова до 1-го видання - 7
  • Передмова до 2-го видання - 11
  • Щеплення: основні проблеми - 12
  • Післявакцинальні ускладнення - 48
  • Відомості про токсикологію речовин, що входять до складу вакцин - 72
  • Про натуральну віспу і не тільки: з чого все починалося - 88
  • Вітряна віспа - 164
  • Гепатит А - 185
  • Гепатит B - 196
  • Грип  - 229
  • Дифтерія - 254
  • Кашлюк - 309
  • Кір - 341
  • Краснуха - 384
  • Поліомієліт 401
  • Правець - 448
  • Туберкульоз - 468
  • Шкірний туберкуліновий тест (проба Манту) - 476
  • Епідемічний паротит (свинка)  - 510
  • Висновки - 524
  • Додатки до російського видання - 530
  • Додатки до українського видання:
  • Додаток 1 - 534
  • Додаток 2 - 553
  • Додаток 3 - 562
  • Додаток 4 - 564
  • Додаток 5 - 566

Про природу супернахабної брехні читайте у статті 
Хула проти Святого Духа – інформаційна зброя дітей диявола  


В тему:

Наші інтереси: 

Знати правду про вакцинацію. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Марія Бджілка.
0
Ще не підтримано

Книжка не завантажується

Коментарі

Зображення користувача Марія Бджілка.
0
Ще не підтримано

Книжка не завантажується

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую за повідомлення. Вже працює! Завантажуйте.

Все, що робиться з власної волі, – добро!