Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За глобальну корпоративну державу на основі України й української діаспори

Нинішній етап потрібний Україні, щоб „засвітилися” всі корупціонери, їх покровителі і антиукраїнські елементи. Щоб були складені їх поіменні списки. Думаю, що нині в нашій державі існує немало простих і не дуже людей, які цілими горами папок і файлів зберігають вирізки з газет, де писалося про діяння всього цього лайна. Для того, щоб його позбавитися, воно має спочатку сплисти на поверхню.
Російська Федерація на початку ХХІ століття є класичною імперіалістичною державою, за всіма її науково визначеними особливостями. Це просто неспростовний факт. До речі, основними ознаками імперіалістичної держави є захоплені впродовж століть етнічні землі багатьох народів, наявність військових баз на території інших держав і планомірне впровадження в інших країнах п’ятої колони. Чи відповідає Росія цим класичним науковим визначення імперіалістичної держави? На всі 100 %!

Більша частина її території – від Карелії на заході, Татарстану і Башкирії у центрі до Чукотки на сході; від Алтайського краю на півдні до Ненецького національного округу на півночі, захоплена впродовж віків у неросійських народів шляхом класичної імперіалістичної експансії.

Чи має Росія свої військові бази і формування на території інших країн? Так, має. Візьмемо хоча б приміром Севастополь в Україні, військові бази в країнах Центральної Азії, Молдові, Грузії і т. ін. Звичайно, як і кожна інша імперіалістична держава, Росія „для дурних” розповідає, що її війська на чужій території виконують „миротворчу” роль, на відміну, скажімо, від американських військових баз, які є „справді” імперіалістичними. Але це все повідомлення навіть не для просто дурних, а для дуже дурних.

Чи впроваджує Росія свою п’яту колону в інших країнах? Скільки завгодно прикладів. Україна в цьому сенсі взагалі слугує класичним прикладом. Від так званої Української православної церкви Московського патріархату, з її вгодованими „ченцями” з мобілками в руках з допомогою яких вони, звичайно ж, спілкуються з „богом”, а „злі язики” подейкують, що ним виступає диявол у вигляді ФСБ, до філій російських вищих навчальних закладів, де відверто сповідують ідеологію російського імперіалізму. В цей же час „українська” влада, звичайно ж, відпочиває.

А тепер знову повернемося до наших баранів, тобто до наукового визначення поняття і терміну „п’ята колона”. Наука каже, що це ті організації і люди, які постійно існують і проживають на території однієї держави, але активно чи пасивно проповідують і захищають національні інтереси іншої. Чи в нас такі організації? Запитання риторичне. Чи є в нас такі люди? Не менш риторичне запитання. Чи належать до таких організацій парламентські партії КПУ і Партія регіонів? Чи можна назвати п’ятою колоною Росії таких людей, як пани Азаров, Кисельов, Лук’янов? Чи випадково у них усіх російські прізвища? Проблема з відповіддю на ці запитання може виникнути хіба що в їжака.

Взагалі, світова література з дослідження п’ятої колони відносить її до наймерзеннішого явища людської історії. Ці люди живуть, їдять, отримують гроші і квартири в ненависній їй державі. Роблять для її народу лише зло, але не хочуть перебиратися до тієї країни, яку вони так „люблять”. Можна подумати, що „проклятиє бандьоровци” всіма силами перешкоджають росіянам переселятися до своєї історичної Батьківщини, мову і культуру якої вони ніби так люблять і поважають. І де церква „правильна”. І де зарплата незрівнянно вища. І стипендії вагоміші. Не кажучи вже про пенсії. Але щось я не зустрічав жодного представника п’ятої колони російського імперіалізму, який замість того, щоб боротися проти української мови чи культури, продав свою квартиру в Києві і купив їх декілька у чудовому місті Калузі чи Костромі. Може ви таких знаєте? Я про таких не чув. А їх же у нас сотні тисяч. Так оце так ви любите, шановні, Родіну? Ганьба.

До мене чіпляються студенти-міжнародники. Що то за період нині переживає Україна? Все те, що відбувається в наші дні в Україні і довкола неї має об’єктивний, чи суб’єктивний характер.? Доки в нас буде тривати безвладдя і хаос? Чому в нас „компетентні” органи не виконують своїх функціональних обов’язків і не заарештовують відвертих корупціонерів і антиукраїнських, антидержавних елементів. Я лише посміхаюся. Молоде, зелене. Цей етан розвитку пережили всі держави, яких чекало велике геополітичне майбутнє. Всі, без будь-якого винятку.

Нинішній етап потрібний Україні, щоб „засвітилися” всі корупціонери, їх покровителі і антиукраїнські елементи. Щоб були складені їх поіменні списки. Думаю, що нині в нашій державі існує немало простих і не дуже людей, які цілими горами папок і файлів зберігають вирізки з газет, де писалося про діяння всього цього лайна. Для того, щоб його позбавитися, воно має спочатку сплисти на поверхню. Що воно, тобто лайно, в наш час дуже успішно і робить. Потім з фатальною неминучістю приходить „чистильник”, такий собі український Геракл, який і вичищає ці Авгієві стайні від накопиченого там гною.

Україна підніметься до статусу великої держави не раніше, ніж розпадеться Російська імперія. Усі багатонаціональні імперії, без будь-якого винятку, розпалися: Римська, Османська, Британська, Моголів, Перська, Грецька, Ацтеків тощо. Сценарій їх утворення, існування і занепаду на диво схожий. Росії залишилося від 20 до 30 років. Не більше.

Стиснута нездоланними геополітичними обставинами протягом віків пружина української експансії неминуче випростається. Україна збере докупи всі українські етнічні землі, які в Росії практично збігаються зі смугою поширення чорноземів. Головна небезпека для нашої держави, на мою думку, полягає в тому, що її майбутні керманичі не зможуть подолати спокуси створення нової української імперії, на кшталт Київської Руси. Але це шлях в глухий кут історії. Нам необхідно не повторювати помилки, а створити адекватну часові глобальну Українську корпоративну державу на основі України і української діаспори. Лідер, який зможе це зробити, отримає статус найвизначнішого політика всіх часів і народів.

Петро Масляк,
віце-президент Академії наук вищої школи України, академік, професор Київського національного університету ім. Т. Шевченка, доктор географічних наук (економічна та соціальна географія)



В тему:

Третій Гетьманат

ТОР-130: розстрільний список?

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Точність — ввічливість снайперів

Де відповідає більше одного, там не відповідає ніхто

Нова Угода партії снайперів

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи