Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Березняківська, 12. Хроніка народного спротиву

Категорія:

Терміново! На киян, які захищають землю від елітних забудовників, нападають невідомі у цивільному, після чого протестуючих мешканців Березняків арештовують і звозять у наручниках до Дніпровського РВВС.
Сьогодні вранці на Березняках, Київ, відбулася бійка між місцевими жителями та забудовниками.

Як повідомляє Главред, сьогодні вранці почалося завезення будівельної техніки на місце будови елітного будинку по вул. Березняківській. Забудовники почали вирубувати дерева на місці будівництва. У відповідь місцеві жителі почали чинити активний спротив.

В районі Березняківської виникла величезна автомобільна пробка, всі під’їзди до будинку №12 блоковані міліцією та будівельною технікою.

За словами місцевих жителів, забудовники чекали, поки більшість киян роз’їдуться на роботу. Декілька учасників спротиву, які протистояли забудовникам з бензопилами, наразі перебувають у Дніпровському РВВС.

Міліція ситуацію по затриманим киянам не коментує, місцеві жителі, яких на місці бійки вже більше двох сотень, досі не володіють інформацією про замовника елітного вандалізму.

Як повідомляє Главред, жителі Березняківської, 12 намагаються скласти список затриманих.

"Мій тато сьогодні вранці вибіг на дитячий майданчик, де пиляли дерева, але до нього підбігли невідомі і почали бити у живіт, одразу з’явилася міліція – скривавленого батька у наручниках відвезли у відділок. Зараз мати там в істериці, не може йому викликати «швидку», - повідомляє житель Березняківської, 12 Олексій Петров.


В тему:

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Нова Угода партії снайперів

ТОР-130: розстрільний список?

Дівчинка-кілер

Корупція та історія: історичні реалії й українські аналогії

Адреналіновий тест


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи