Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 7

Обережно! Дурень – це зброя!

Часи змінилися, війни стали дорого обходитись. Зброя, як і ковбаса, подорожчала і вороги зробили винахід. Територію противника треба завоювати так, щоб там не були знищені основні матеріальні цінності і місцеве населення зустріло окупанта як визволителя. І зробити це дуже просто! На чільні посади у владі треба непомітно поставити місцевих дурнів і вони все зроблять самі.
Дурень змінив статус. Зараз дурень - це страшна, руйнівна зброя у тихій війні проти моєї України. Для ворогів, ніж запустити сотню крилатих ракет, по мільйону доларів кожна, набагато дешевше через агентуру своїх спецслужб хабарно протягнути на керівництво областю, районом, управлінням чи якимсь департаментом місцевого дурня. А частина сама пролізе, бо цей зміїний рід дуже влізливий. Дурні у владі своєю дурістю завалять систему управління будь-якої держави, а це значить знищити державу. У справі руйнування дурень у кріслі набагато ефективніший від будь якої ядерної бомби. Ви хочете знищити стратегічний завод? Поставте директором дурня і чекайте. І ніяких бомбардувальників!

Як і при ядерному вибуху дурні породжують ланцюгову реакцію - начальник-дурень не терпить при собі розумних. Це знали ще древні: „Asinus asinum fricat”, тобто, осел треться об осла. Дурень розумних заїдає та виїдає з трудових колективів, а на їх місце ставить дурнів, але щоб дурніших за себе, тобто знищує найцінніше, що є в державі - інтелектуальний потенціал.

Якщо у Вас начальник дурень, то якомога пильніше придивляйтеся до новеньких у своєму колективі! Коли новенький єхидно задає Вам питання "Якщо ти такий вже розумний, то чому ж не багатий?" – близько не підходьте, можна заразитися дуровірусом! Дуровірус – це новий український вірус, який провокує у мозку українця невідворотні зміни і нормальний чоловік дуріє. І якщо після цього контакту з дурнем у Вас раптом з’явилася нав’язлива мрія купити собі мешти за 700 баксів – знайте, Ви вже заразилися і через короткий час станете дурнем.

Якщо Ви патріот України, - стріляйтеся! Бо кожен дурень – це зброя проти України! На тому світі постріл собі в голову Вам не зарахують як гріховне самогубство, а як акт очищення Батьківщини і цивілізації взагалі, тобто, одним дурнем менше стало. Отже, щоб не заразитися, обходьте стороною збіговиська дурнів, а особливо у столиці. Там вони збираються навіть по 450 чоловік в одному приміщенні!

Дурень-керівник всмоктує дурнуваті ідеї підлеглих йому дурнів, видає за свої та втілює їх у життя, правда не у своє. У наше. І за державний кошт. Дурень ніколи не усвідомить, що він тимчасовий на цій землі, тому він краде, грабує, підгрібає ратицями під себе, щоб запастися на 500 років. Дурень щиро закоханий в хабарі. А чому їх бере? Бо інші дурні йому дають! Дуже небезпечним є начальник-дурень з підвішеним язиком. На трибуні він здатний годину говорити ні про що і створювати враження розумного. Якщо Ви любите свого собаку, то не дозволяйте йому дивитись телевізор, коли там говорить дурень. У пса менш стійка нервова система і він може померти. Дивно як, зараз ходиш по будь-якому адміністративному будинку, як по мінному полю - головне на дурня не нарватися.

Споконвік світова культура умлівала від страху перед сараною дурнів. А українська культура вже й не умліває і не тріпоче, лиш ноженятами здригнула. Дурні окупували царину культури і як хробаки вже її роз’їли. А чого варта абсолютна більшість ЗМІ? Суцільний тобі „світський катрусин кінозал”! Не телебачення, а якась дуроіндустрія зорієнтована на вишкіл дурнів.

Дурні купують звання, ордени, нагороди і думають, що більше ніхто не помітить, що вони залишилися дурнями. Дурень безвідмовно і на задніх лапках виконує найдурніші накази дурного начальства. От скажуть спалити цирк, чи церкву - спалить! Дурні страшенно заздрять багатим дурням і часто помирають від тої заздрості. На могилі у дурня трава не росте, тому і ставлять величезні обеліски, щоб народ не здогадався. Споконвік дурні при владі не цінували живих геніїв, бо ж треба привселюдно визнати, що в порівнянні з генієм - ти дурень. А ось промова на могилі у геніального небіжчика - вивищує. Для українського владного дурня найбільша насолода — поставити розумного українця на коліна, бо це і є одне з його бойових завдань.

Багаті дурні створюють клани і ті дуроклани увесь час між собою ведуть війни і чогось воюють на території України. Не розумію, їм що, на планеті пустель мало? Дурні воюють, а чуби масово тріщать у народу. Але народ захоплено спостерігає за полем битви і поводить себе як веселий та дурнуватий вболівальник на футболі. Він в запалі не помічає, що його козацький чуб від того тріску вже „зійшов на пси” і трансформувався на космополітичну лисину.

На динаміку дурості дурня не впливає вік. Чи молодий, чи старий – обоє небезпечні для українського суспільства, як граната без чеки, бо віра в силу грошей витіснила з маленької тваринної душі мораль і знання. Та і взагалі, дурень – це такий вічно-кайфовий стан, ніби ти щогодини вживаєш по 100 грам, тому дурні завжди щасливі. Сучасний український дурень у владі став дуже сильний і небезпечний. Його виплекали місцеві хруні і леліють вороги України. Вороги завжди шанують свою зброю!

Отже, дурні у владі – це зброя, чомусь не відзначена у списках забороненої зброї ні Женевської, ні Гаагської в конвенцій. Ця нелюдська зброя спрямована у серце моєї Батьківщини.

P.S.

Покажіть мені дурня, котрий визнає, що він дурень. Ага, зараз. Подаруйте цю статтю владному дурню на День народження і він ні за що не здогадається, що ця стаття про нього. Він буде сміятися до сліз і вважати, що це все писано про Івана Петровича з сусіднього департаменту.


В тему:

Про спідничку пані Юлі, гуцула Фельдмана і його "дикі юридичні танці"

Увага! Епідемія!

Кілька штрихів про мораль

Зброя для генофонду

В Європу чи в ЄЕПу?





В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи