Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хто дав дозвіл на в'їзд в Україну юродивих?

Завезені з Москви юродиві сектанти Каурова-Рідігєра виступають проти участі у святкуванні 1020-річчя Хрещення Русі православних українців.
Водночас патріарх УПЦ КП Філарет не відкидає ймовірності проведення у ході святкувань переговорів із Вселенським патріархом про визнання канонічності УПЦ КП.

На його думку, святкування 1020-ліття Хрещення Київської Русі створило сприятливі умови для створення помісної української церкви. Відповідаючи на запитання чи вестимуться переговори з Константинопольським патріархом про визнання канонічності української церкви і чи вплине візит Вселенського патріарха Варфоломія на пришвидшення цього процесу, Філарет зазначив: "Подивимось, як Бог дасть".

Водночас, голова української греко-католицької церкви Любомир Гузар заявляє, що канонічність не є основним критерієм у створенні єдиної помісної церкви. "Канонічність-це є оглядна річ, хоча дуже важлива, але важливіше єдність, що походить від Бога, а не від людських законів", - сказав Любомир Гузар.

Як повідомлялося, 23-27 липня Україна святкуватиме 1020-річчя Хрещення Київської Русі. 25 липня у Київ для участі в урочистостях приїде Вселенський Патріарх Варфоломій Перший.

За матерiалами РБК-Україна

Від НО. Виникає питання - на якій підставі і ким персонально дано дозвіл на перебування на території України юродивих дегенератів-рідігєрівців? Після відновлення української державності Третього Гетьманату юродивим дегенератам буде заборонено в'їзд на територію України. Місцеві юродиві сектанти будуть депортовані на історичну батьківщину в рамках репатріаційної програми "Дезінфекція".
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи