Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Красиві чоловіки більш плодючі

Світ:

Іспанські учені встановили, що сперматозоїди чоловіків з привабливою зовнішністю володіють підвищеною рухливістю і витривалістю, повідомляє ВВС News. У дослідженні взяли участь 66 чоловіків, привабливість яких оцінювалася трьома групами жінок. Чоловіки, якість сперми яких була найвищою, були названі привабливими жінками зі всіх трьох груп.
Як повідомила Марія Санчо-Наварро (MariaSancho-navarro) з університету Валенсії (University of Valencia), що проводила дане дослідження, головним критерієм привабливості чоловіків для жінок була симетричність рис обличчя. Також, за її словами, раніше було встановлено, що чоловіки з такими обличчями знаходяться в кращій фізичній формі і мало схильні до різних захворювань.

Одним з висновків, зроблених ученими, було те, що жінки, вибираючи собі привабливого партнера, насправді шукають найбільш здорового батька для своїх дітей.


В тему:

Як стати кращими батьками?

Вагітність зміцнює жіночий організм на все життя

Євгеніка для України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи