Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Свято на вулиці Політкоректності

Категорія:

Влада Нью-Йорка прийняла рішення відкрити в районі Грінвіч-Вілледж першу в США муніципальну школу для геїв, лесбійок, бісексуалів та трансвестітів.
Школа Харві Мілк, названа на честь політика-гомосексуаліста з Сан-Франциско, вбитого 1978 року, була перебудована з іншої школи, що мала лише два класи. Влада Нью-Йорка витратила на пере облаштування споруди 3 200 000 $, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Reuters. Оновлена школа почне працювати у вересні цього року і зможе прийняти 100 учнів.

Фінансування програми буде здійснюватися частково з міського бюджету, частково силами групи адвокатів, що спеціалізуються на захисті прав сексуальних меншин.

Коментуючи відкриття нового навчального закладу, мер Нью-Йорку Майкл Блумберг зокрема зауважив, що “всі вважають, що це гарна ідея, оскільки школяри з нетрадиційною сексуальною орієнтацією постійно піддаються приниженням та побиттям у звичайних школах, а тут вони можуть спокійно вчитися”.

Профільними предметами у новій школі стануть комп’ютерні технології та кулінарія. Крім того, у школі будуть обов’язково викладатися англійська мова і математика.

Між тим представники Консервативної партії штату Нью-Йорк вже назвали новий навчальний заклад “позбавленим користі витрачанням грошей платників податків”. (Кореспондент)
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи