Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Тернополі презентували комікси про вбивство Степана Бандери

У Тернопільському прес-клубі реформ презентували видання історії в малюнках, присвячене вбивству Степана Бандери – “Комікси”. Видання репрезентував його упорядник, голова Всеукраїнської молодіжної організації Спілка Української Молоді в Україні Святослав Липовецький, повідомляє ЗІК.
Після резонансних коміксів про УПА Спілка видала нову серію - “Вбивства з наказу КГБ”, у якій на основі реальної історії розповідається про підготовку та здійснення вбивств Провідника ОУН Степана Бандери та Лева Ребета”, - розповів Святослав Липовецький.

Уперше ці комікси були опубліковані у 1978 році в журналі “Крилаті”, який видає Світова Управа СУМ. Автор текстів - редактор “Крилатих” Омелян Коваль (Бельгія). Майстерне виконання зображень належить бельгійському художнику, який підписувався “Нептун”.

Видавці розраховують, що “Комікси” привернуть увагу громадськості до постаті Провідника ОУН Степана Бандери, ювілеї якого вшановуватимуться у 2009 році – 100 років з дня народження (1 січня 1909) та 50 років з дня смерті (15 жовтня 1959).

”Вбивства з наказу КГБ” було видано двома накладами, тираж кожного - 2000 примірників.




Контакти: Святослав Липовецький (Голова СУМ в Україні), тел. 8 (097) 548-34-08, Ірина Туз (медіа-координатор), тел. 8 (097) 911-47-87

www.cym.org/ua
www.cym.org/wiki
www.krylati.org



В тему:

Хто і як убив Степана Бандеру

Де дістати комікси про УПА?

Юність Вождя

Футболки «Видатні українці»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи