Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

"Камеді-клаб.ua": Олег Тягнибок залишить в Україні лише тих «жидів та москалів», які сплачують його політичні рахунки

«Передвиборну кампанію лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок почав у практично російськомовній передачі «Камеді клаб Україна» з бокалом справжнього «українського» алкогольного коктейлю «Махіто» з білого рому, м’яти, лайми та «Спрайту».
Після улесливих слів Тернопільського Сірого про те, як Тягнибок бореться за Крим, лідер ВО «Свобода» нарешті відкрив очі громадськості, що не всі москалі та жиди погані, бо деяких він все таки збирається залишити в Україні.

На питання відомого шоумена Сергія Притули, відомого як Тернопільський Сірий, «якщо вигнати всіх жидів та москалів, з ким буде він битися на мітингах, хто буде керувати банками та кого будуть обирати королевами красоти», Олег Тягнибок, з під келиху «Махіто» гордо відповів – «деяких залишимо».

Загалом останній випуск «Камеді Клаб Україна» став справжньою дефілядою Олега Тягнибока, у цій різношерстій компанії, він відчував себе справжнім королем, звичайно, не безкоштовно. Сергій Притула, замість того, щоб «опускати» всіх присутніх у залі, що він завжди і робить, почав вихваляти справжнього українця Тягнибока та побажав його політичній силі пройти у Верховну Раду. До речі, Притула на минулих дострокових виборах до Київської міської ради перебував у першій п’ятірці передвиборчого списку Української народної партії, напевне «Свобода» - стала для нього більш перспективною.

Якщо серйозно, кого таки залишить в Україні колись принциповий Тягнибок? Певно, побільше олігархів, які б змогли оплачувати його участь в таких гламурних та російськомовних тусовках, адже, за неофіційною інформацією, щоб лише з’явитися на «Камеді Клаб Україна» – треба викласти не одну тисячу доларів. А, щоб ведучий не осоромив тебе на всю Україну, а, навпаки, виступив в ролі агітатора ВО «Свобода» – до розцінок треба додати ще один нуль.

А передвиборна кампанія лише починається, Олег Тягнибок ще не відмітився у російськомовному «Вечірньому кварталі» чи у суржиковому шоу «Верки Сердючки» на ТРК "Україна". А це потребує все більше і більше ресурсів, тому лідер ВО «Свобода» зацікавлений, щоб в Україні залишилося побільше «жидів та москалів», які б сплачували його політичні рахунки, що множаться з кожним днем.


В тему:

Гетто для українців

Справжні націоналісти

Справжні антифа

Некрофіли
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи