Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Справжні націоналісти вкотре рішуче відмежувалися. No comment

...Розцінюємо як провокацію... застерігають різних авантюристів і політичних провокаторів... припинить спекуляції і провокації... Нічого не нагадує?
В УНІАН передана заява, підписана лідерами 8 київських міських справжніх націоналістичних організацій, в якому, зокрема, наголошується, що 18 жовтня, “ряд організацій, які називають себе "націоналістичними", мають намір відзначити свято Покриву. В зв"язку з цим заявляємо, що українські націоналістичні організації разом з українським народом, представниками українських традиційних християнських церков відзначили свято Покриви 14 жовтня цього року”.

Як мовиться в заяві, “намір нікому невідомих людей, організацій, які видають себе за націоналістів, ще раз відзначити маршем в Києві свято Покрови розцінюємо як провокацію, направлену проти організованого націоналістичного руху і Української Держави в цілому”.

Автори заяви застерігають “різних авантюристів і політичних провокаторів, що не дозволимо дискредитувати велике національне свято, яке справедливо зв"язується з діяльністю ОУН і УПА, національно-визвольним рухом”.

Вони також “у котрий раз” призвали Президента України, Верховну Раду, уряд “негайно визнати на державному рівні боротьбу ОУН і УПА, що припинить спекуляції і провокації із цього приводу з боку коммуно-соціалістів, російських
шовіністів та псевдонаціоналістів”.

Заяву підписали: Богдан ЧЕРВАК - лідер Київської міської організації Організації Українських Націоналістів, Андрій ТАРАСЕНКО - командир КМО "ТРИЗУБ" ім. C.Бандери, Ігор МАЗУР-ТОПОЛЯ - голова КМО УНА-УНСО, Юрій ШЕПЕТЮК - голова КМО Конгресу Українських Націоналістів, Олександр РЕЗНІЧЕНКО - голова КМО “Українській партії”, Ігор ЛІСОДІД - голова КМО “Українська справа”, Максим БАЛАБКО - голова КМО Молодіжного націоналістичного конгресу, Тарас РОНДЗІСТИЙ - заступник голови Центру Національного Відродження ім. С.Бандери.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи