Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Справжні націоналісти голосують за Ющенка

Категорія:

30 жовтня 2008 року з ініціативи Організації Українських Націоналістів (революційної) та Організації Українських Націоналістів у Центрі національного відродження імені Степана Бандери відбувся круглий стіл щодо участі в позачергових виборах до Верховної Ради України.
У роботі взяли участь повноважні представники від Конгресу Українських Націоналістів, ОУН (р), ОУН, ВО «Свобода», Центру національного відродження імені Степана Бандери, ГО «Українська справа», Української партії, Фундації Ольжича, Жіночого товариства імені Олени Теліги, МНК, організації «Четверта хвиля» та інших.

Учасники круглого столу обговорили нинішню політичну ситуацію, участь національно-патріотичних сил у позачергових виборах народних депутатів та першочергові законодавчі ініціативи патріотичних сил у парламенті, а також прийняли звернення до керівників національно-демократичних сил.

Як зазначив заступник голови Конгресу Українських Націоналістів Володимир Борейчук, потрібно вже зараз визначитися з кандидатурою на майбутні президентські вибори, а саме підтримати Віктора Ющенка.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи