Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ватикан почав міжнародну кампанію проти одностатевих шлюбів.

Святий престол попередив політичних діячів католицьких країн, що підтримка сексуальних союзів між людьми однієї статі є аморальною. Папська курія закликала приєднатися до своєї боротьби представників інших релігійних конфесій.
"Конгрегація за Доктрину Віри" випустила 12-сторінковий документ, у якому викладені керівні принципи, схвалені Папою Римським Іваном Павлом II. Серед них - введення заборони на гомосексуальні союзи в Європі і Північній Америці та ліквідація вже існуючих законів, що складають правову основу для подібних союзів.

"Немає абсолютно ніяких основ для визнання гомосексуальних союзів, які навіть віддалено не відповідають планам Бога про шлюб і родину", - говориться в документі. "Шлюб - святий, у той час як гомосексуальні зв'язки суперечать природному моральному закону".

Офіційний представник Ватикану заявив, що найближчим часом буде видано спеціальний документ під назвою "Деякі міркування з приводу пропозицій узаконити одностатеві шлюбні союзи", у якому буде "розвінчаний виниклий не дуже давно міф про абсолютну нормальність подібних шлюбів".

Крім того, Ватикан виступає різко проти того, щоб одностатеві пари усиновляли чи удочеряли дітей, мотивуючи це тим, що діти, виховані геями і лесбіянками в майбутньому житті неминуче зіштовхнуться з перешкодами, викликаними тим обставиною, що на ранніх етапах свого розвитку вони були позбавлені або батька, або матері.


-------------------------------------- В тему:

Папу звинувачують у нетолерантності до геїв

Свято на вулиці Політкоректності

Від Homosapiens до Homosexuals
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи