Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Яка Європа?

У Берліні вже зараз функціонують 80 мечетей і проживають 217000 мусульман. Якщо така тенденція збережеться, то через сто років власне європейці становитимуть меншість на власній землі, і там, де колись дзвонили церковні дзвони — муедзини кликатимуть правовірних на молитву...

1. Обличчя злочину

Нещодавно у Франції оприлюднено цікаву статистику: за один лише 2000 рік в країні було зареєстровано 3 млн. 770 тис злочинів і правопорушень. Для порівняння — у 1950 ця цифра складала лише 574 тис, тобто сьогодні у Франції на 1000 жителів здійснюється 60 злочинів, п"ятдесят років тому було лише 13,7.

Французька «злочинність-2000» набула дуже помітних нових рис. Це і ріст кількості неповнолітніх правопорушників, розбоїв на вулицях, насильство в школах, напади в громадському транспорті тощо. Але найпомітніша нова риса — зовнішність злочинців. Якщо 50 років тому пересічним злочинцем був білий француз, то сьогодні це іноземець — араб або негр.

За офіційними даними 22,4% ув"язнених - іноземці. У Марселі цей показник - 25,6%, в Парижі - аж 36%. Вражаючі цифри, якщо врахувати, що іноземці становлять 7,4% населення Франції. Якщо ж зважати, що в офіційній статистиці ув"язнені особи з подвійним громадянством чи народжені у Франції, діти приїжджих не вважаються іноземцями, то в відсоток у французьких тюрмах становитиме не менше 50! Без коментарів...

2.Іслам у поході

У восьмому столітті франкський майордом Карл Мартел розтрощив полчища арабів і відкинув завойовників. Але пройшло дванадцять століть і... вони повернулися. Правда, тепер їхня експансія мало нагадує тодішню, військову. Сьогодні вони просто приїжджають і... залишаються. Без жодного пострілу сотні тисяч арабів, турків, курдів компактно осідають у Європі.

Наприклад, у Берліні вже зараз функціонують 80 мечетей і проживають 217000 мусульман. Якщо така тенденція збережеться, то через сто років власне європейці становитимуть меншість на власній землі, і там, де колись дзвонили церковні дзвони — муедзини кликатимуть правовірних на молитву...

Вже сьогодні у Європі мулли закликають вірних народжувати не менше, ніж по вісім дітей: «Аллах потурбується про їх побут!» Але найбільше дивує «прогресивна громадськість» - у неї явно суїцидальний психоз. Вона так голосно обурюється знищенням талібами тисячолітніх статуй Будди і водночас ростить нових талібів у власних містах... Ліві і ліберали самі плекають власних могильників (Примітка: До уваги мера Парижа, соціаліста і гомосексуаліста, - голубих таліби публічно каменують...)

3. Прогрес чи деградація?

Цікава річ -те, що ще недавно вважалося злочином, блюзнірством, гидотою, сьогодні все впевненіше стає нормою, хорошим тоном і ознакою «прогресивності». І навпаки — все те, що тисячоліттями було фундаментом суспільства, цінності, які забезпечили не лише всі досягнення, але й саме існування людини, — якось непомітно стало називатися «екстремізмом», «правим радикалізмом», «расизмом», «ксенофобією» і навіть «фашизмом».

4.Вони говорять

-Ви проти наркотиків? Гм-м. Це насторожує.

-Ви проти пропаганди збочень? Це вже підозріло.

-Ви вірите в Бога? Реакціонер!

-Ви проти масового напливу азіатів і африканців? Расист!

-Ви хочете, щоб ваш Народ залишався Народом, а не перетворювався у різношерсту масу зомбованих споживачів? Та ви ж стовідсотковий наці!!! Вбити вас мало!

5. «Друзі дітей»

У Німеччині ліві (соціал-демократи, і особливо, «зелені» Йошки Фішера) вкупі з «правозахисниками» і «борцями за права людини» досягли чергового успіху в своїй нелегкій боротьбі. Відтепер, завдяки їм, всі німці дістали омріяне і вкрай необхідне демократичне право одружуватися з чоловіками, а німкені, відповідно, — з жінками.

Але боротьба продовжується, і ліві самовіддано штурмують чергову барикаду. Вони борються за узаконення педофілії і відміну статей карного кодексу про розбещення неповнолітніх. Ще в 1985 році німецькі «зелені» вимагали відмінити закон, що захищає неповнолітніх хлопчиків від гомосексуальних дій. Подібне і з дівчатками. Вимагали також, щоб сексуальні контакти між дорослими і дітьми більше не каралися, якщо вони «відбулися без насильства». Наскільки «євро-зелені» заангажовані в «сексуальному визволенні» дітей, показує уривок із книги французького «зеленого» Даніеля Кон-Бендіта «Little Big Man».

На початку 70-х років він працював в одному з французьких дитсадків. Тепер у своїй книзі Кон-Бендіт згадує про «фантастичні досліди» з дітьми 2-5 років, від яких він «хотів безумовної залежності». Ще цитата: «... мій постійний флірт з усіма дітьми швидко набув еротичного забарвлення... Я відчував, як малі п"ятирічні дівчатка навчилися до мене залицятися...» Тут урвемо цитування, щоб не шокувати читачів.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи