Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Паразити

Світ:

За 10 місяців еліта вивезла з України більше 4 мільярдів доларів.


У січні-жовтні 2008 р. з України вивезено за схемою повернення портфельних інвестицій понад 4 млрд. дол. США. На підставі сумнівних судових рішень не було сплачено збір на обов`язкове пенсійне страхування під час купівлі іноземної валюти на суму близько 200 млн. грн.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив директор Департаменту боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом, Державної податкової адміністрації України Ігор СТЕЛЬМАХОВИЧ сьогодні під час прес-конференції.

Цього року податківці зупинили обіг неліквідних (технічних) акцій 228 підприємств на суму понад 2 млрд. грн. і скасували емісію цінних паперів 577 підприємств на суму більш як 4 млрд. грн.

У першому півріччі ц.р. обсяг виконаних договорів на ринку цінних паперів становив 396 млрд. грн. Найбільші обсяги торгів здійснюються з акціями (148,9 млрд. грн., або 37,6% від загального обсягу виконаних договорів) і векселями (91,7 млрд. грн., або 23,17%).

З початку року податківці виявили 34 злочини на ринку цінних паперів. Під час розслідування накладено арешти на цінні папери на суму 600 млн. грн.

 

 


В тему:

Вдумливі розстріли і ввічливі арешти бидлоеліти врятують Україну!

111 (свято наближається)

Смертельний жах владної еліти

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи