Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліберальні толерасти відмовляють білим дітям у солодощах

Антифашизм як форма паранойї: кондитерська відмовилася виготовити торт для трирічного малюка Адольфа Гітлера з Нью-Джерсі!

Американське подружжя, яке назвало свого сина Адольфом Гітлером, обурена відмовою кондитерської виготовити торт з написом "З Днем народження, Адольф Гітлер".

35-річний Хіт Кембелл і його 25-річна дружина Дебора замовили до дня народження свого сина Адольфа Гітлера іменний торт в супермаркеті Нью-Джерсі.

Однак кондитери відмовилися виконати замовлення для трирічного хлопчика, назвавши його неприпустимим і запропонували Кембеллам торт, на якому вони могли б зробити напис самі.

Кембеллів такий варіант не влаштував. "Вони не можуть виготовити торт для трирічної дитини. Це сумно. Адже це просто ім"я. Так, вони (нацисти) були тоді поганими людьми. Але мої діти малі. Вони такими не виростуть", - говорить мати Адольфа.

Баррі Моррісон, голова Антидефамаційної ліги, ліберальної правозахисної організації проти будь-яких форм нетерпимості до євреїв, не згоден, що Адольф Гітлер - це "просто ім"я" для дитини. "З таким же успіхом вони могли повісити йому на шию табличку" фанатик, расист, агресор ", - скаржиться він.

Варто зазначити, що в родині Кембеллів є ще двоє дітей. Їхню дочку, якій в лютому виповниться два роки, звати Джойслін Аріан Нейшн Кембелл (Aryan Nation - Арійська Нація). Торт на день народження дівчинки в кондитерській також відмовилися виготовити.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи