Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Елітна свиноклоунада

Категорія:

МВС незалежної республіки оголосило в міжнародний розшук ліберального толерантного суддю Зварича, який засівав віллу мільйоном доларів. Зворушливо.
Міністерство внутрішніх справ оголосило в міжнародний розшук колишнього голову Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича. Про це в інтерв"ю львівській газеті "Високий Замок" повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Тепер саме міліція подала Зварича в міжнародний розшук. Зараз на нього у всіх країнах світу виставлено червону картку Інтерполу", - сказав він.

Луценко додав, що згідно з оперативною інформацією Зварич перебуває в Україні. Міністр також впевнений в тому, що Зварич "живий і здоровий".

Міністр вважає, що той факт, наскільки легко Зваричу вдалося втекти з лікарні, свідчить про те, що у нього мають бути впливові покровителі у вищих ешелонах влади.

"У нас в Україні операція "чисті руки" традиційно переходить в операцію "швидкі ноги", - зазначив Луценко.

"Не секрет, з ким він (Зварич) народився в сусідньому селі, з ким закінчував вищу освіту. Хто його проштовхнув на цю посаду... На плівках дане прізвище фігурує. Сам Зварич не один раз називав це прізвище під час визначення, яка частка хабарів повинна піти до Києва для цієї людини", - сказав він.

Луценко сподівається, що справа буде доведена до суду.

Нагадаємо, на початку грудня 2008 року міліція затримала суддю Львівського адміністративного апеляційного суду Ігоря Зварича за підозрою в отриманні 100 тисяч доларів хабара за ухвалення судом незаконного рішення.

Під час проведення обшуку за місцем проживання і в службовому кабінеті екс-судді було знайдено й вилучено значні суми готівки в національній та іноземній валюті: 1 млн доларів і 2 млн гривень.

При цьому сам Зварич заявив, що гроші, знайдені в його кабінеті, були "засівними". "В кабінеті зібралося те, що "засівали" за українською традицією в новому приміщенні, нам дарували багато образів і "засівали" грошима", - заявив він.

Пізніше Зварича було звільнено з посади голови суду, а потім - і з посади судді. 12 грудня він залишив приватну клініку під Львовом, де проходив лікування. Проти Зварича порушено кримінальну справу, його адвоката арештовано, а місцезнаходження самого Зварича наразі невідоме.

18 грудня Рада дала згоду на його затримання й арешт.

Крім того, 26 грудня стало відомо, що Генеральна прокуратура України має в своєму розпорядженні відеозаписи еротичного змісту за участю Зварича. У Генпрокуратурі охарактеризували записи як "порнофільми".

"Це ж ненормальне явище, коли голова суду дозволяє собі в робочий час у себе в кабінеті влаштовувати сексуальні оргії", - заявив тоді заступник генерального прокурора.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи