Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерантність до уродів закінчується геноцидом народу

Категорія:

Ліберасти підготували законодавчу базу для терору проти українських трудящих: за збереження історичної пам"яті про національних героїв українців саджатимуть у тюрму.
Елітний ліберальний народний депутат Вадим Колесніченко (Партія регіонів) 15 січня вніс до Верховної ради проект закону "Про заборону реабілітації й героїзації фашистських колабораціоністів 1933-1945 гг".

В "законопроекті" дано визначення головних термінів і понять, законодавчо забороняються будь-які дії, спрямовані на реабілітацію й героїзацію членів Організації Українських Націоналістів (ОУН), Української Повстанської Армії (УПА), Української Повстанської Армії "Поліська Січ", Української народно-революційної армії, Української головної визвольної ради (УГВР), батальйонів "Нахті?аль" і "Роланд", 14 Гренадерської дивізії ВАФФЕН-СС "Галичина", Української національної армії, Українського визвольного війська та ін, передає "Інтерфакс-Україна".

Елітне створіння пропонує, щоб органи державної влади, органи місцевого самоврядування протидіяли "будь-яким формам реабілітації й героїзації фашизму".

Відповідними змінами до Кримінального кодексу незалежної республіки передбачено встановлення відповідальності за "реабілітацію, героїзацію й пропаганду фашистських колабораціоністів" у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти років до довічного вироку.
В тему: 
Цунамі
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи