Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Депощури Верховної Зради

бігали сьогодні по Хрещатику, плутались під ногами та жерли один одного – «піклувались про народ України».
Громадська ініціатива «Геть усіх!» має намір провести масові акції протесту по всій Україні з вимогою зміни всієї політичної еліти. Адже на сьогодні всі так звані «вибори» та подібні вистави насправді не змінюють систему, а тільки створюють імітацію ротації влади, при тому в «ротації» беруть участь ті ж самі персони.

Що відбувається на владному олімпі (саме так – сучасний «український» олімп не заслуговує на написання з великої букви) – було наочно продемонстровано під час акції біля станції метро «Хрещатик».

Хлопці з прапорами «Геть усіх!» поставили на площі велику коробку з написами по боках: «Верховна Рада», «Секретаріат Президента», «Кабінет міністрів» та «Національний банк», пояснивши, що там знаходяться типові представники політичної «еліти» України. Коли коробку відкрили – звідти вискочили 450 щурів. Побігавши серед присутніх, вони збились до купи і почали жерти один одного – ну просто точно відтворювали життя «української еліти».



Учасники акції пояснювали присутнім, що створення громадської ініціативи спричинено кризовою ситуацією в Україні: масовими звільненнями, інфляцією, банківським свавіллям. Серед головних гасел акції - "Нам потрібні нові!", "Геть всю політичну еліту! І владу і опозицію!", "Люстрація тим, хто керував нами останні 10 років!"

Ініціатори акції походять з різних громадських організацій та політичних партій, але об’єднує їх розуміння необхідності не просто ротації, а зміни політичної системи.


Громадська ініціатива «Геть усіх!» закликає людей до громадських акцій непокори, масових страйків та бойкоту існуючої влади.

В якості інструмента створення фактично нової держави пропонується механізм Конституційних зборів зі створенням нової Конституції. Тобто те саме «перезаснування держави», про необхідність якого останнім часом багато говорять в різних середовищах.

При тому, щоб не відбулось псування отої нової Української держави, ініціатори «Геть усіх!» вимагають відсторонення від неї всього того політичного бомонду, котрий грав роль «політичної еліти» протягом останніх 10 років – на найближчі 10 років їм всім необхідно заборонити обиратись в органи влади та працювати у владних структурах.

Завтра відбудеться акція в Одесі, а потім хвиля піде по всіх обласних центрах України.




Маніфест Громадської ініціативи «ГЕТЬ УСІХ!»

Українська правляча верхівка розділена на фінансові клани, які поділили народну власність і приватизували владу. КЛАНИ купили владу і опозицію. КЛАНИ отримують надприбутки. КЛАНИ роблять все, щоб знищити націю і державу. Завдяки економічній кризі 90-х вони захопили основні ресурси. Завдяки нинішній кризі вони неймовірно збагачуються на банківських спекуляціях, природних ресурсах, державній власності. Населення вимирає, прожитковий мінімум, гарантований Конституцією, не забезпечений, економіка знищена. Держава на межі банкротства.

Отже, національне спасіння полягає в тому, щоб прибрати від влади ВСЮ владну верхівку країни.

- Депутатів Верховної Ради України
- Членів Кабінету Міністрів України
- Президента України
необхідно відсторонити від влади і заборонити протягом 10 років займати будь які посади у виконавчих та законодавчих органах влади.

ЯК УСУНУТИ ВІД ВЛАДИ НИНІШНЮ ЕЛІТУ?
Через потужні акції громадянської непокори: загальнонаціональний страйк, бойкот влади; Вимагати прийняття Закону про Політичну Люстрацію.

ЧИ МОЖНА ЦЕ ЗРОБИТИ ЧЕРЕЗ ВИБОРИ?
Ні, позаяк необхідні на вибори фінанси, основні ЗМІ та контроль за ЦВК належить нинішнім олігархам; Спочатку люстрація, Конституційні збори, а потім вибори.

ХТО СТАНЕ НОВОЮ ЕЛІТОЮ?
Ми з вами. Ми ті, хто зможе прибрати від влади нинішню еліту, тобто ті, хто організує результативні акції громадянського спротиву. В країні достатньо фахівців для організації ефективної роботи Кабміну, Нацбанку та інших управлінських інститутів. Потрібна лише нова, сильна влада, здатна на прояви політичної волі.

ХТО ЗАБЕЗПЕЧИТЬ СТАБІЛЬНІСТЬ ДЕРЖАВНОГО ОРГАНІЗМУ НА ЧАС АКЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОЇ НЕПОКОРИ ТА ЗМІНИ ПОЛІТИЧНОЇ ЕЛІТИ?
Місцеві органи влади. Конституційні збори.

ЧОМУ ПОМАРАНЧЕВИЙ МАЙДАН НЕ ПОКРАЩИВ СИТУАЦІЮ?
Тому, що замість того, щоб усунути від влади всіх, він лише перерозподілив владу всередині політичної еліти.

ЯКІ ПЕРШІ КРОКИ?
Зміна системи влади, запровадження персональної (кримінальної) відповідальності вищих посадових осіб, інвентаризація всього державного майна, вироблення стратегії держави на основі міжгалузевого балансу, забезпечення життєвого рівня, розвиток реального сектору економіки, запровадження авторитетного і жорсткого політичного режиму.

ГАСЛА НИНІШНЬОГО ДНЯ:

1. “ГЕТЬ УСІХ!”, хто мав відношення до вищого управління державою протягом останнього десятиліття. Депутатів Верховної Ради України, членів Кабінету Міністрів України, Президента України необхідно відсторонити від влади і заборонити протягом 10 років займати будь які посади у виконавчих та законодавчих органах влади..
2. Націоналізація системних банків та енергогенеруючих потужностей, облгазів та обленерго.
3. Фінансові канікули для боржників по іпотеці.
4. Диктатура для корупціонерів та олігархів, демократія -народу.
5. Геть ПДВ та високі податки.
6. Владу судити народним трибуналом.
7. За погіршення життя нації та держави, за економічні злочини, за зраду національних інтересів – смертна кара.

Громадська ініціатива “ГЕТЬ УСІХ!”
тел.: (093) 450-81-60
(063) 716-15-96
http://get-usih.livejournal.com
http://www.getout.org.ua


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи