Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перспективи національно-визвольної боротьби українців. Можливі варіанти...

Ситуація, за якої український народ проголосував за відмінну від нинішньої концепцію розвитку України, а при владі залишилися носії старих ідей, дуже небезпечна. Якщо воля народу ігнорується, за законами геополітики обов’язково з’являються сили, які цю волю почнуть “імплементувати” іншими методами.
Дуже велика ймовірність появи у нас організацій на кшталт СВУ (Смерть ворогам України). Вони почнуть фізично знищувати тих, хто ігнорує волю більшості, хто обікрав український народ, хто принижує націю на її ж землі. Якщо воля народу не буде виконана, нас чекає цілий інститут мучеників за ідею визволення України з рабства, діяльність убивць-камікадзе тощо.

В Україні поступово, повільно, а отже, і дуже глибоко закладається страшна сила національно-визвольної боротьби української нації за цілком логічно обумовлене і притаманне всім іншим вільним націям панування на своїй землі...

Наш народ завжди був доволі жорстоким до своїх ворогів. Хіба не нашим Сагайдачним, оспіваним у народних піснях, у Росії лякали неслухняних дітей? Як торнадо пронісся він центральною Московією, спалюючи все і знищуючи всіх. А хіба не українські козаки наводили жах на все північне узбережжя Туреччини? А до яких вершин жорстокості піднімалися гайдамаки під час Коліївщини?!

Прикладів тому безліч і в пізніші часи.

Джерело: газета “Дзвін Севастополя”

Коментар НО:

Жорстокість українців щодо хижаків є проявом 5-го елементу архетипу Білого вепра — тотемної тварини-захисника овіяної легендами Землі Вепра — Гіперборії (сакральна назва України після 55-го ст. до н. е.):

5. Енергійний самозахист та саможертовність

Вепр нікого першим не зачіпає, але якщо він відчуває, що став об’єктом агресії, тоді з цією миролюбною твариною відбувається психологічне перетворення — вона стає вкрай небезпечною істотою, в якої інстинкт збереження роду повністю заглушує інстинкт індивідуального самозбереження.

Реалізація принципу енергійного самозахисту, здійснюваного державою, виражається в тому, що у випадку зовнішньої агресії вона здійснює максимально відверті, енергійні, рішучі і, що важливо, демонстративні інформаційні, економічні чи силові операції (як у бойовику “Командо” з Арнольдом Шварценеггером). Вони повинні глибоко переконати актуальних і потенційних агресорів: будь-які ворожі акції проти Вишньої Борії є проявом безумства. Історичним прикладом реалізації цього елементу Архетипу Білого Вепра була поведінка Святослава Завойовника з його славнозвісним “Іду на ви!”

Реалізація цього ж принципу на індивідуальному рівні має виражатися в тому, що громадяни Вишньої Борії (борійці) у випадку неможливості розв’язання конфлікту мирними засобами зобов’язані вчинити рішучу відсіч агресорові, в тому числі із застосуванням особистої зброї. Такого роду самозахист є не лише справою честі, але й справою захисту всієї борійської нації — для випрацювання у хижаків стійкого рефлексу: нападати на борійців небезпечно для здоров’я, бо кожен з них за прикладом Білого Вепра може здійснити вчинок священного воїна-смертника. Зразки такої саможертовної поведінки повинні бути громадянським ідеалом і плекатися національною системою патріотичного виховання.

Повністю текст статті Держава Землі Білого Вепра

В тему:

Німецький експеримент

Фашизм чи солідаризм?

Згадай себе!

Проект СЕНСАР

Козак Мамай про арійський солідаризм

Венеріанський транзит
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи