Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тарас Чорновіл: Зневага влади до діаспори породжена зневагою до України і українства

Українська діаспора, практично скрізь - і та, яка вже здобула інше громадянство, і ті люди, які сьогодні десь неофіційно працюють, але теж представляють Україну в інших державах світу, прагне допомогти українській державі”, - заявив народний депутат Тарас Чорновіл в інтерв’ю Радіо Свобода.
Він вважає показовим факт, що Світовий конгрес українців відбувся не в Українському домі, як було домовлено, а в іншому місці без повідомлення. „Там неможливо було розмістити людей, і велетенська кількість делегатів залишилася стояти, опинилася поза залом. І після того представники Уряду, Адміністрації Президента, присутні в Президії сиділи так, наче нічого не сталося. Зневага до української діаспори породжена зневагою нашої української влади взагалі до України і до українства”, - підкреслив Тарас Чорновіл.

------------------------------------
В тему:

Українці всього світу, єднайтесь!

Світовий конгрес українців проведе вперше свій конгрес у Києві

Повідомлення Світового Конгресу Українців
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи