Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Список Шиндлєра – 2

Антифашисти – це толерантна некорумпована еліта політичної нації, чиї руки ніколи не крали.
Останнім часом незалежні ліберальні засоби масової інформації посилено, наче під терміново проплачене замовлення, готують суспільну думку електорату незалежної республіки СНГ до того, що нетолерантні фашистські українці, чиї руки по лікоть і вище в густій артеріальній антифашистській крові, повинні покаятися перед антифашистами практично за все - наприклад, за есесівський геноцид Хазарії, за криваві жахи Хмельниччини, за терористичний екстремізм Коліївщини, за фашистський антисемітизм провокаторів Т.Шевченка, І.Франка, Л.Українки, за пожирання іудейських немовлят злими вояками УПА, після чого масово покинути землю предків, бо на ній тепер буде толерантний відстійник для мігрантів. Але перед тим, як каятися, треба ж знати, перед ким каятися. Каятися, з подальшим матеріальним відшкодуванням жертвам фашистських українців, треба перед антифашистами, як нащадками жертв фашистських українців.

Список антифашистів: некорумповані депутати – некорумповані міністри – зважені мільярдери – виважені мільйонери – непідкупні політологи - ефективні політтехнологи – чесні соціологи - жертва ксенофобів Сандей Аделаджа та його неекзотична секта – жертва расистів Валід Арфуш та його законослухняні друзі – спаплюжений неконокрад Будулай Кауров та його охайні адепти – чимось подібні один на одного власники телеканалів і медіа-холдингів - депутат Марков-Марадона та його елітні покровителі - Н.Вітренко-Дубінская та її спонсори - Савік Шустер та його проект – модні І.Білик та В.Сєрдючка - непродажні журналісти найємидубинянськісонікошкіни - гламурні зірки шоу-бізнесу – карпадерешандруховичіжадан – пінчукартцентр – майданоргуа – гранто-фондові борці з гомофобією, ксенофобією, расизмом, антисемітизмом, сексизмом та інші витончені інтелектуали незалежної республіки СНГ.

Хочеш пройти тест на антифашизм? Для того, щоб бути антифашистом, треба ненавидіти фашистських українців, треба обкрадати фашистських українців, треба не платити зарплату фашистським українцям, треба вбивати фашистських українців, треба морити голодом фашистських українців та їхніх фашистських дітей як в 1932-33 роках (недарма антифашисти кажуть, що Голодомор – вигадка фашистів). Знищення фашистських українців та приватизація звільнених від фашистських українців земель - вдалий гешефт. Еліта незалежної республіки – еліта антифашистська.

Асоціативний ряд сформовано, і звучить він так: Українець – фашист. Геноцид українців – антифашизм (Для порівняння варіант 1932/33 р.р.: Українець – куркуль. Геноцид українців – боротьба з куркулями). Це і є технологія геноциду. Таким чином масштабне пограбування українського трудового народу з подальшою його депортацією та знищенням (нас вже не 52 000 000, а 46 000 000) – це акт антифашизму.

Фашизм не пройдьот! Так щиро вважають виважені напомажені елітногламурні антифашисти від Луї Віттон/Бріоні з наведеного вище списку. Толерантно і елегантно. А потім вони ображаються. Чомусь ).
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи