Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проект Яценюк: "Україна не для українців по національності"

Ліберали прямим текстом заявляють про свою мету.
Народний депутат і лідер проекту "Фронт змін" Арсений Яценюк вважає, що на створення політичної української нації будуть потрібні роки.

"Я знаю точно, що це не робиться з примусу. Я знаю точно, що це не модель, яку можна реалізувати як пазл або конструктор "Lego", коли ти склав і воно працює. На це йдуть роки", - сказав Яценюк під час науково-практичної конференції в Криму.

Як повідомляє Ліга.net, парламентарій заявив: "Якщо суспільство не кристалізує в собі лідера нації, інтелект і розум, то ми не сформуємо ніколи політичну націю".

"Наша основна з вами задача - зрозуміти, що це не процес одного дня. Для формування політичної нації потрібна сформована політична еліта. Без політичної еліти всі розмови пусті: у нас немає лідера, немає відповідальності, немає основного осередку", - зауважив він.

За словами Яценюка, при створенні політичної нації головне об’єднати українців за духом.

"Україна не для українців по національності - Україна для українців за духом. А українець за духом не залежить від національності, від мови, віросповідання - він залежить тільки від того, що в нього усередині і як його виховали", - підкреслив лідер "Фронту змін".
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи