Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Івано-Франківщині 27-28 серпня пройде Екотопія-2003

На Івано-Франківщині 27-28 серпня в рамках Екотопії відбудеться фестиваль етнічної музики НЕСТАНд'АРТ Шешори-2003, ярмарок гуцульських ремесел та різноманітні арт-акції.
Як повідомили УНІАН організатори акції, Екотопія-2003 вперше проводиться в Україні. Її організаторами є Міжнародна молодіжна мережа European Youth for Action спільно з низкою неурядових організацій та з Косівською районною радою, Національним природним парком „Гуцульщина” і Конгресом івано-франківських підприємців.

Акція проводитиметься саме у Шешорах Косівського району, тому що місцеві жителі поважно ставляться до культурної спадщини свого народу і зберегли її до наших днів, і саме тут є мальовничі галявини Національного парку "Гуцульщина".

Організатори очікують, що Екотопія та фестиваль сприятимуть розвитку зеленого туризму в регіоні, а також привернуть увагу до місцевих екологічних проблем.

Довідка УНІАН. Екотопія – традиційне місце зустрічі європейської молоді, яка цікавиться екологічними та соціальними питаннями. Основними цінностями Екотопії є повага до природи та рівноправ'я. Екотопію вже 13 разів приймали Франція, Чехія, Нідерланди, Угорщина, Шотландія, Німеччина, Румунія, Фінляндія, Болгарія, Ірландія. На нинішню акцію подано близько 50 заявок з різних країн світу.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи