Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Шабаш сатаністів на аеродромі «Чайка» 18-19 липня 2009

Світ:

18 липня на території спорткомплексу «Чайка» під Києвом планується проведення фестивалю для шанувальників «Блек метал». Представники цього музичного напряму зазвичай вважають себе сатаністами – повідомляє http://novosti.dn.ua/details/87160
Про сатанинську спрямованість свідчать і назви груп, які заявлені організаторами на «київську тусовку»: «Гниючий Христос», «Пекельне полум’я», «Содом», «Фінський біс» і так далі.

Ціна квитка на цей захід досить висока – від 400 до 500 гривень. Проте це не лякає любителів подібної музики, оскільки основна частина аудиторії концерту – гості з Росії і країн Європейського Союзу, де проведення подібних заходів заборонене.

Як повідомляє сайт організаторів заходу prorock.com.ua, фестиваль проходить на гроші і за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді і спорту, а також на гроші гранту Президента України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи