Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проект Гундяєв похизувався годинником за 30 тисяч євро (ФОТО)

Категорія:

Під час візиту голови РПЦ Кирила до України в об’єктив фотографа потрапив годинник на руці Святійшого. На зап’ястку Патріарх Кирил носить годинник фірмы Breguet.
У Патріарха Кирила - класична модель Breguet: корпус з білого золота, ремінець – з крокодилячої шкіри, механізм автоматичний, є будильник. Ціна на цю модель коливається від 28 тисяч євро до 36 тисяч євро залежно від компанії-продавця.

Нагадаємо, професор філософії та мистецтвознавства Національної академії наук України Дмитро Степовик прокоментував сьогодні причину відмови Патріархом Московським і всієї Русі Кирилом в автокефалії УПЦ МП

“Треба розуміти, що приходи УПЦ МП складають близько половини від загальної кількості приходів Російської православної церкви”, - зазначив він і додав, що саме кошти з українських приходів становлять левову частку надходжень Російської Православної Церкви.

“Схема фінансування виглядає приблизно так – спочатку кошти з приходів, в тому числі й українських, направляються в центр – до Москви, а вже потім звідти централізовано розподіляються по місцях”, - зазначив Степовик.

За його словами, “в центрі - в Москві знаходиться величезний управлінський апарат, який можна порівняти з міністерством, і на утримання якого, звичайно ж, необхідна значна сума коштів”.

“Внаслідок цього на місця повертається значно менше коштів, ніж надсилається до центру”, - додав він. “Враховуючи, що деякі з парафій Російської православної церкви, особливо в Сибіру та на Далекому Сході є надзвичайно бідними, Українська Православна Церква з її багатими приходами має для російського православ’я стратегічне значення”, - зазначив Степовик.

Патріарх Московський і всієї Русі Кирил учора заявив, що автокефалія Української Православної Церкви є невчасною. «Київ – це наш Єрусалим і Константинополь – серцевина нашого життя. Можна закрити очі на тисячолітню історію. Але автокефалія - це не відмова від історії», - сказав він і додав, що автокефалія – це відмова від основ церкви.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи