Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цигани йшли громити поселення українців. На захист співвітчизників стали бійці "Беркуту"

Категорія:

Шляхом до лікарні від вогнепального поранення помер 22-річний циган з села Олександрівка Тростянецького району на Вінничині. Подія ледве не стала причиною міжетнічного конфлікту.
За словами заступника начальника обласної міліції Віктора Козаченко, двоє братів-сільчан того дня випивали у місцевому кафе. Бійка з циганом виникла близько третьої ночі, коли вони вже вийшли на вулицю.

У селі кажуть, що ворожнеча між циганською та українською родинами тривала майже два роки. Як би там не було, на допомогу синам з мисливською рушницею примчав батько – 50-річний Микола К., начальник караулу місцевої пожежної частини. Та зробив постріл у кривдника синів.

Миколу К. після того що сталося було затримано, однак події у селі на цьому не закінчилися. Молодший брат вбитого розбив вікно у будинку родини К., а його мати заявила, що вся рідня вбивці буде покарана, мовляв, кров за кров.

Ці погрози одразу стурбували правоохоронців. Циганська сім’я й без того не дружила з законом. Загиблий Василь, зокрема, був засуджений за реалізацію наркотиків та отримав вирок у 5 років позбавлення волі умовно. А тут ще до села на похорони співплемінника почали з’їжджатися численні циганські родичі з Одещини. Мешканці Олександрівки серйозно запанікували, побоюючись погромів.

З метою недопущення кровопролиття до села прибули співробітники міліції з обласного центру.

- Під охорону було взято 5 родин – родичів затриманого Миколи К., - розповів Віктор Козаченко. – ДАІ патрулювала під’їзди до Тростянця, автомобілі прибулих на похорони циганів ретельно перевірялися (85 машин доставили 300 чоловік). Район патрулювали “Беркут” та судова міліція. Незабаром до нас прийшли представники від циганів і запевнили, що з їхнього боку жодних проявів помсти не буде.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи